Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

RON DIPLOMÁTICO

Ron Diplomático fra Venezuela er en luksusrom fra øverste hylde!

Diplomáticos rom destilleres på det anerkendte destilleri, Destilerías Unidas S. A., der har stort fokus på kvalitet og perfekte vejrforhold til fadlagring. Diplomáticos romserie er utroligt anerkendt, og vinder hvert år adskillige priser ved store internationale konkurrencer. I 2018 blev de kåret til Spirit Brand of the Year af Wine Enthusiast.

Diplomático er et uafhængigt, familieejet brand, der nøje kontrollerer hele rommens produktionsproces fra mark til flaske. På den måde sikres det, at destilleriet eksporter udsøgt kvalitetsrom i hver eneste sending. Familie er en del af Diplomáticos identitet. De sætter mennesker først i alt, hvad de laver og stræber mod at skabe et verdensomspændende Diplomático-fællesskab, der deler de samme værdier og den samme passion for udsøgt rom.

 

DIPLOMÁTICOS HISTORIE

Diplomáticos rom produceres på DUSA-destilleriet, der ligger ved foden af Andesbjergene i Venezuela.

Destilleriet blev etableret i 1959, da venezuelanske spiritusproducenter og -distributører gik sammen og stiftede Licorerias Undidas S.A (LUSA) i samarbejde med canadiske Seagram. De skulle forsyne det lokale marked med whisky, vodka, gin, likør og selvfølgelig rom.

COCKTAILS MED DIPLOMÁTICO

Du kan lave et væld af lækre cocktails med de mange varianter af Ron Diplomático, som vi har.

Blandt de næsten utallige muligheder nævnes: Diplo Tonic, Negroni Twist, Diplo Mule, Sidcar og Diplo Tai.

Der er altså noget for enhver smag!

PRODUKTIONEN AF DIPLOMÁTICO

Når man destillerer en rom, er det en måde at forædle råvarerne på – hos Diplomatico er det dog ikke kun destillationsprocessen, der er i fokus. Den udsøgte smag og Ron Diplomáticos fantastiske udtryk er også skabt af udvælgelse, blanding og lagring. Ansvaret for dét ligger hos deres Maestro Roneros – en slags mesterdestillatører, der i dag består af tre eksperter: Tito Codero, Gilberto Briceño og Nelson Hernàndez.

Tito Codero er flere gange kåret som årets Maestro Ronero på verdensplan, og tilsammen har de tre Maestro Roneros vundet et hav af priser for deres fantastiske rom.

FUNDAMENTET FOR DIPLOMÁTICOS UDSØGTE ROM

iplomático har et stort udvalg af skønne rom, som du kan finde her. Ens for dem alle er, at de er lavet på deres helt egen sukkerrørsart, Caña Diplomática, der vokser på marker omkring destilleriet.

Klimaforholdene i Venezuela er perfekte til at dyrke sukkerrør, fordi regnfulde- og solrige sæsoner kombineres med høj luftfugtighed. Det betyder, at jorden bliver vandet naturligt og at sukkerkoncentrationen i sukkerrørene bliver maksimeret.

80% af Venezuelas sukkerrør kommer fra de 100 km² sukkerrørsmarker, der ligger omkring Diplomáticos destilleri.

AWARDS

Romproduktion i sig selv er en simpel procedure, men hvis man vil fremstille det ypperste inden for rom, skal man ikke alene mestre alle produktionens faser, man skal også have de bedste tænkelige råvarer til rådighed.

Den lange række af priser og udmærkelser, som Diplomático har vundet, er med til at fastslå, at de ved foden af Andesbjergene i Venezuela har evner, råvarer og dedikation til at skabe noget af den bedste rom i hele verden.

VIDSTE DU AT...?

  • Don Juan Meléndez hvis kontrafej i dag pryder Diplomáticos etiketter var en eventyrlysten aristokrat – en såkaldt ”Mantuano” – der boede i Planas Valley, hvor Diplomático-destilleriet ligger i dag.
  • En autentisk Diplo Mule bliver serveret i et kobberglas.
  • Diplomáticos udtryk er skabt af udvælgelse, blanding og lagring. Det arbejde er lagt i hænderne på deres Maestro Roneros, der består af de tre eksperter: Tito Codero, Gilberto Briceño og Nelson Hernàndez.
  • Diplomático har vundet over 25 awards til fem af deres rom.

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Diplomático gør meget for både miljøet og lokalbefolkningen, når de producerer rom.

  • Deres sukkerrør vokser på marker omkring destilleriet. På den måde mindsker de Co2-belastningen, fordi de så ikke skal transportere rørene så langt, når de er høstet.
  • Diplomático ansætter lokalt og skaber derfor job i nærområdet. Blandt andet har de iværksat et projekt om at genplante Amazonas.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde