Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER

Vi mener, at den bedste service og sparring kræver, at vi kender og forstår vores kunders forretning. Med vores blot 20 medarbejdere hos Sprit &Co har vi stadig sammenlagt omkring 200 års personlig erfaring fra spiritusbranchen bl.a. fra nogle af landets bedste cocktailbarer, restauranter, cafeer og vinhandlere

ÅBENT HVERDAGE FRA KL. 8:30-15:00

Mandag-torsdag har vores kontor har åbent for afhentning og på telefonen kl. 8:30-16:00 og fredag kl. 8:30-15:00. Vores laget har åbent mandag-fredag fra kl. 8:30-15:00.

Vi mener, at den bedste service og sparring kræver, at vi kender og forstår vores kunders forretning.

Med vores blot 20 medarbejdere hos Sprit &Co har vi stadig sammenlagt omkring 200 års personlig erfaring fra spiritusbranchen bl.a. fra nogle af landets bedste cocktailbarer, restauranter, cafeer og vinhandlere.

Afhentning om lørdagen

Desuden har vi åbent for afhentning af forudbestilte varer om lørdagen – en service som specielt mange cocktailbarer har haft glæde af gennem årerne. Vi holder åbent fra kl. 12:00 til 15:00. Du kan enten selv hente dine varer, eller vi kan sende dem med en taxa.

DET RETTE SORTIMENT

I kraft af vores brancheerfaring kan vi hjælpe med at sammensætte det rette sortiment uanset om du har f.eks. en restaurant, cocktailbar eller vinhandel. Vi har agenturet på en lang række spiritus-mærker og da vi også fungerer som grossist for andre spiritusimportører, kan vi lavere stort set alt inden for spiritus.

Ud over spiritus har vi i dag et komplet sortiment af vin, mixer, barudstyr samt vin- og drinksglas. Kort sagt alle de ”komplementære varer” som en bar, cafe, restaurant eller velassorteret vinhandler har brug for.

I vores showroom/smagerum på Frederiksberg har vi mulighed for sammen med vores kunder at se og smage på vores egen agenturvarer. På den måde kan vi i afslappede omgivelser finder de produkter, der kan styrke jeres forretning.

På samme måde sørger vi også for, at vin- og spiritusbutikker over hele landet altid har det rigtige på hylderne – også dem, der gerne vil tilbyde deres kunder noget ud over det sædvanlige. Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi også kan hjælpe dig.

PRODUKTKENDSKAB

Som kunde hos Sprit & Co har du mulighed for at blive inviteret til f.eks. til smagninger og produktpræsentation forbeholdt vores kunder. Desuden kan vi arrangere produkttræning specifikt for den enkelte kunde, så medarbejderne f.eks. på en bar får udbygget deres kendskab til sortimentet.

Vi tror på, at viden hjælper til at sælge mere, og derfor tilbyder vi denne ekstra service, så jeres personale har det rette produktkendskab til jeres sortiment.

KURSER, EVENTS OG KAMPAGNEMATERIALER

Vi gennemfører løbende kurser og events, der aktualiserer generelle trends og produkter. Vi indgår også lukrative samarbejdsaftaler med udvalgte forhandlere. Det gælder fx adgang til begrænsede sortimenter og gratis kampagnemateriale.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co