Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Weingut Dr. Wehrheim

Weingut Dr. Wehrheim har produceret vin siden 1920, så det er en vingård fyldt med historie og traditioner. Fra begyndelsen har de produceret Riesling, Chardonnay og Pinot Noir. I området omkring vingården er der unikke forhold med ekstremt heterogene jordstrukturer. Karl-Heinz og Franz Wehrheim, der er far og søn og i dag styrer stedet, er kendt for at lave ekspressive vine med en fin aroma, frugtagtig syre og en lang afslutning, hvor smagen af de særlige regionale forhold og terroir kan opleves i hver eneste tår. Med deres arbejde i vingården og i kælderen stræber Karl-Heinz og Franz efter at fremhæve de originale, naturlige egenskaber i deres vine.

Siden 1991 har vingården været medlem af VDP. De var en af de første vingårde i regionen, der blev inviteret til at deltage i foreningen. Desuden er vingården medlem af ”Fünf Winzer – fünf Freunde”, der oversat betyder ”Fem vinproducenter – fem venner”. Det er en sammenslutning af top vingårde fra det sydlige Pfalz. Målet med denne forening er at producere højkvalitets-vine, der udtrykker de unikke terroir-karakteristika fra Pfalz-regionen.

Hvad er vision for Weingut Dr. Wehrheim?

Harmoni, balance og kompromisløshed uden at være ekstrem er det koncept Weingut Dr. Wehrheim forfølger og sætter som sin standard for fremstilling af gode og tørre vine. Det kræver grundig pleje og opmærksomhed i vinmarken og i kælderen at opfylde disse standarder. Vingården befinder sig i et helt specielt mikroklima. Familien har lavet vine i mere end 100 år, og de bruger stadig de samme sorter til at lave vin. Karl-Heinz’ far, sagde: Når vi laver vin, skal vi bruge hovedet, men vi skal have hjertet i hånden imens.

Weingut Dr. Wehrheim har et stort fokus på økologi og bæredygtighed. Deres topprioritet er kvalitet. Det mener de, at de bedst opnår ved at følge de økologiske retningslinjer. Siden 2007 har de lænet sig op ad en biodynamisk dyrkning. Den miljøvenlige dyrkning skal bidrage til forbedringen af vinenes smag og samtidig også være bæredygtig, så den næste generation også får glæde af det. De typiske jordkarakteristika fra vinen kan smages bedre og mere præcist, efter der blev gået over til biodynamisk dyrkning. Især er gødning og jordforvaltning afgørende for biodiversiteten og CO2-budgettet. Vinen er blevet dyrket økologisk siden 2006.

Vindistriktet Pfalz

Pfalz ligger i den sydvestlige del af Tyskland. En tredjedel af regionen er dækket af skov, og der er også mange bjerge. Netop de omkransende bjerge skaber en form for ”regnskygge”, der giver regionen forholdsvist varmt og tørt vejr. Området er kystlandsklima og det bliver påvirket af Atlanterhavet. Pfalz ligger mellem floden Rhein og den lave bjergkæden Haardt, og grænser op til Alsace. Vinene fra Alsace og Pfalz minder også meget om hinanden.

Det er en af de tyske regioner, der producerer mest vin, og gennem de sidste 20 år er Pflalz blevet kendt for sine mange prisvindende hvide og røde vine. De er førende både hvad angår kvalitet og kvantitet. Flere og flere af Tysklands bedste Rieslinger og Pinot Noirs (Spätburgunder) kommer fra vingårde i Pfalz, langt størstedelen består af Riesling-druer. Områdets Riesling er mere rig og moden i smagen, end dem der bliver produceret i andre gode Riesling-områder, såsom Mosel, Rheingau og Nahe. Den næstmest populære drue er Dornfelder. Den er halvt så udbredt som Riesling. 60% af produktionen er rødvine og 40% er hvidvine.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co