Server i et tumblerglas.
30 ml Everleaf Mountain
30 ml Everleaf Forest
7,5 ml Monin Bitter sirup
Garnish: Appelsinskiver, blomsterblade, kirsebær og basilikum
Bland ingredienserne i et tumblerglas, rør forsigtigt. Garnish med en appelsinskive.
Server i et martiniglas
60 ml Everleaf Mountain
15 ml Tranebærjuice
7,5 ml lime
7,5 ml sukker sirup
Garnish: Appelsin, citron, tranebær og hyldeblomst
Kombiner alle ingredienserne i en tin og shake, hæld over en coupette. Garnish med en appelsin twister.
Server i et highballglas.
50 ml Everleaf Marine eller Everleaf Mountain
Top op med pink grape sodavand
Garnish: Grape, lime, salt, andre citrusfrugter (gerne bergamot eller kafir lime)
Bland det sammen i et mixing glas, rør og hæld over i et glas.
Server i et tumblerglas.
50 ml Everleaf Forest
15 ml frisk lime juice og 7,5 ml agave sirup
Garnish: Frisk chili, lime og corianderblade
Knus lidt chili i en cocktail tin. Put corianderblade i. Tilføj resten af ingredienserne, shake og fine strain over i et glas fyldt med is.
En Collins er en kategori af long drinks, der kan laves et glas ad gangen.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Ginger Alcohol Free
20 ml citronjuice
15 ml Giffard White Sugar Cane Syrup
Isterninger
Fyld shakeren op med is og tilføj Giffard Ginger Alcohol Free, citronjuice og Giffard White Sugar Cane Syrup. Ryst vildt. Strain over i et highball glas. Garnish med det du foretrækker og server.
Opfundet med afsæt i den mytiske South Side or East Side.
Du skal bruge:
En shaker
50 ml Giffard Elderflower Alcohol Free
10 ml citronjuice
Knust is
En mule mug
Agurkeskiver
Giffard Elderflower Alcohol Free, citronjuice og knust is bliver smidt i en shaker. Shake hårdt og hurtigt. Strain indholdet over i en mule mug, pynt med garnish og server.
Den mytiske cocktail kom frem i 1987 i Florida under en varm og solrig påskeferie.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Pineappele Alcohol Free
20 ml limejuice
60-80 ml tranebærjuice
10 ml Giffard Peach Syrup
Tilføj ingredienserne til en shaker og fyld med is. Ryst vildt. Strain over i et highball glas, pynt med garnish og server.
Paloma har mexikansk oprindelse. Det er en drink med et strejf af sukker for at balancere bitterheden fra grape.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Grapefruit Alcohold Free
15 ml Giffard Agave Syrup
25 ml limejuice
Top op med danskvand
Tilføj alle ingredienserne på nær danskvand i en shaker. Rysk voldsomt. Strain over i et highball glas og top op med danskvand og garnish.
Aviation er en cocktail, der er baseret på en gin sour og så har den en let lilla og blå farve.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Elderflower Alcohol Free
20 ml citronjuice
10 ml Violet Syrup
Mix ingredienserne i en shaker med isterninger, og strain det over i et coupette glas.
Negroni er karakteriseret af noter af friske blomster og citrus. Den bliver lavet direkte i glasset på isterninger, og kan nydes som en aperitif.
Du skal bruge:
40 ml Giffard Elderflower Alcohol Free
30 ml alkohol fri gin
5 ml Jasmine Syrup
Hæld alle ingredienserne i et rocks glas og rør godt rundt.
Den her cocktail har en kraftfuld smag og en lokkende farve, der giver en anden dimension til cocktailen. Den har en umami smag.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Ginger Alcohol Free
20 ml citronjuice
15 ml Matcha Tea Syrup
Top op med danskvand
Hæld de tre første ingredienser i en shaker, strain i et highball glas og top op med danskvand.
En perfekt aperitif til at starte en god frokost. Cocktailen vil vække dine sanser.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Ginger Alcohol Free
10 ml Saffron Syrup
15 ml limejuice
Top op med tomatjuice
Hæld alle ingredienserne i en shaker fyldt med is. Flyt væsken over i en anden shaker for at ilte cocktailen uden at fortynde den. Server den i et highball glas uden isterninger.
En Daiquiri er en forfriskende og syreholdig cocktail. Den findes i mange varianter, og den mest symbolske forbliver Hemingways.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Grapefruit Alcohold Free
25 ml limejuice
15 ml Cherry Syrup
15 ml Giffard White Sugar Cane Syrup
Tilføj alle ingredienserne til en shaker fyldt med is. Shake vildt. Strain over i et coupette glas.
En klassisk sour, der er forstærket med bitterheden fra grapefrugt og med blomstrende sødme fra hibiscus.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Grapefruit Alcohold Free
15 ml Hibiscus Syrup
10 ml Giffard Egg White Syrup
Top op med tonic
Hæld de første tre ingredienser i en shaker med isterninger. Shake vildt. Shake en ekstra gang uden is. Strain over i et rocks glas. Tilsæt tonic.
Coktailen med et tropisk navn. "Mai Tai Roa Ae" betyder "den bedste i verden". Elvis er set drikke en Mai Tai i filmen Blue Hawaii.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Pineappele Alcohol Free
10 ml Orgeat Syrum
25 ml limejuice
10 ml Falernum Syrum
Hæld ingredienserne i en shaker med isterninger og shake vildt. Strain over i et rocks glas.
Denne let syrlige og tørre cocktail har en sød urtebitterhed. Det er en ideel cocktail til en aperitif med lidt brus.
Du skal bruge:
50 ml Giffard Pineappele Alcohol Free
10 ml Bitter Syrup
Top op med danskvand
Mix de to første ingredienser i en shaker. Strain over i et highball glas. Tilsæt danskvand og server.
På Giffards side kan du finde mange flere opskrifter på alkoholfri cocktails.