Berto

    Deres historie begyndte i 1890, og siden er destilleriet gået i arv gennem fire generationer. De har altid søgt mod den perfekte kombination af aromaer og sensationer til at lave den perfekte likør. Berto arbejder for at opfange al områdets rigdom, forvandle det til en opskrift og en smag.

    Det var Giuseppe Quaglia, ’Ridderen’, der først købte den italienske ejendom, hvor han byggede en brønd og industriel kedel til at grundlæggelsen af hans destilleri.

    Hans søn, Carlo, overtog destilleriet i 1930, hvor han ophævede og tilpassede familiearvens destillationshemmeligheder. Hans hovedformål var at forbedre flaskeafdelingens effektivitet, hvor han øgede produktionskapaciteten betydeligt og dermed behovet for flere medarbejdere.

    Den tredje generation af ’Distilleria Quaglia’ begyndte at supplere sine forfædres “fremtidsrettede” tilgang med en mere traditionel holdning og metodologi. I 1967 begyndte han at producere særligt raffineret og højtprioriteret single-druesort grappa, og han insisterede på, at de fortsat brugte de originale kedler fra 60 år tidligere.