Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 545,00 kr. (inkl. moms)
1
1
Subtotal: 545,00 kr. (inkl. moms)
Subtotal: 545,00 kr. (inkl. moms)
Din kurv 545,00 kr. (inkl. moms)
1
Subtotal: 545,00 kr. (inkl. moms)
Subtotal: 545,00 kr. (inkl. moms)
545,00 kr. (inkl. moms)
1
1
Subtotal: 545,00 kr. (inkl. moms)
Subtotal: 545,00 kr. (inkl. moms)

Fable Whisky er en uafhængig “single cask whisky bottler”, hvis identitet er bygget op omkring kunsten af storytelling, animation og illustrering. Fable vækker legendariske myter til livs via deres storytelling, som influerer og matcher profilen af deres nøje udvalgte single malt whiskies.

Som navnet antyder, er Fable-brandet bygget op omkring kunsten af historiefortælling.

Det hele startede med idéen om at bringe liv og kendskab til gamle folkefortællinger. Fable’s første udvalgte fabelhistorie omhandler legenden om ‘The Ghost Piper of Clanyard Bay’, hvilket er en historie, der stammer fra Skotlands sydvestkyst, tæt på Stranraer. Deres vision var at skabe en fængslende unik verden af ​​mystik og fantasi, der tager forbrugerne med på en rejse af spænding og opdagelse.

For at skabe dette univers samarbejdede Fable-teamet med kunstneren, Hugo Cuellar og flere andre kreative sjæle. Dette samarbejde skabte i fællesskab en fortryllende verden, hvorfra kunstneriske etiketillustrationer fremhæver karakterer og scener fra historiens elleve kapitler. Hvert kapitel har en tilhørende whisky, som matcher historien på sin helt egen og unikke måde.

På trods af at det er  destillatørerne som producerer al whiskyen, så er de ikke ansvarlige for hver enkel flaske på hylden. Der er nemlig en lang række andre virksomheder, der udvælger specifikke fade, som de ønsker at videredistribuerer og dermed stå til ansvar for. Dette er virksomheder som fx Fable, de såkaldte ‘Independent bottlers’, eller på dansk, uafhængige aftapningsvirksomheder.

Fable samarbejder med de absolut bedste destillerier i Skotland. Nedenfor kan du se et udvalg af hvilke destillerier, der er tale om.

  • Caol Ila
  • Linkwood
  • Dailuaine
  • Benrinnes
  • Mannochmore

Listen udvides naturligvis løbende, da Fable hele tiden leder efter det næste “guldfad” fra de skotske destillerier.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde