Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Goslings har procuceret rom i over 200 år  på Bermuda, og for at det ikke skal være løgn, så har de endda taget ejerskab og patenteret navnet Dark ‘n Stormy, som sidenhen er blevet Bermudas uofficielle drink. Så næste gang du får serveret en Dark ‘n Stormy, så hold øje med, at den korrekte rom hældes i!

 

Dark ‘n Stormy®

Vidste du, at Goslings har patenteret navnet på den verdenskendte cocktail, Dark n’ Stormy? Det vil sige, at man udelukkende må bruge Goslings produkter, når man servere den mørke og stormfulde drink. Så næste gang du tager i byen, og bestiller en Dark ‘n Stormy, så hold øje med hvilken rom bartenderen hælder fra. Hvis han hælder fra en dårlig billig rom, så kan du med loven i ryggen trygt sige, at gerne vil bede om en ny med den korrekte rom i!

Dette er desuden årsagen til, at mange barer og natklubber omdøber cocktailen til fx. Rum & Ginger Beer eller Black and Stormy.

Her får du opskriften på den perfekte Dark ‘n Stormy, you’re welcome!

Tilsæt først Goslings Stormy Ginger Beer i et højt glas fyldt med is og top med Goslings Black Seal Rom. Pynt med en limebåd.

Historien om Goslings

1806

I foråret 1806 rejste James Gosling, den ældste søn af William Gosling, som var vin- og spiritushandler til Amerika. Efter 91 desperate dage på det rolige hav løb deres charter op, og de anløb den nærmeste havn, St. George’s, Bermuda. Og resten, som de siger, er historie. Lækker, dyb, mørk historie.

1824

James og hans bror, Ambrose, lejede en butik på Front Street i den nye hovedstad Hamilton for £25 om året. The Goslings ejede denne butik i 127 år.

1857

Firmaet, kendt som Gosling and Son, blev omdøbt til Gosling Brothers. Tre år senere ankom de første egetræsfade med romdestillat til Bermuda. Efter megen eksperimentering i blandingsprocessen blev den karakteristiske sorte rom bestemt til at være Black Seal og udbudt til salg.

1914

Goslings kaldte ikke rommen for Black Seal i starten, faktisk indtil 1. Verdenskrig blev det solgt fra tønden, og folk bragte flasker ind til en påfyldning af “Old Rum” på grund af dens karakteristiske form.

Senere blev den sorte rom solgt i champagneflasker, som var genvundet fra den britiske officers messe, og propperne forseglet med sort forseglingsvoks (sealing). Snart begyndte folk at spørge efter “Black Seal”. Mange år senere førte denne leg med ord og billeder af den lille tøndejonglerende sorte sæl til navnet “Black Seal”.

1999

Goslings Black Seal Rum blev tildelt PLATINUM MEDALJE ved World Spirits Championships. Med 96 ud af 100 mulige point og anerkendt som “Best Buy” blev Black Seal beskrevet som “superlativ”.

Dette er den største internationale spiritus bedømmelse i Nordamerika, med alle smagninger sponsoreret af Beverage Testing Institute, Inc. (BTI).

Dommerne sagde “Dyb, selvsikker og meget smagfuld. Meget duftende med urteskarphed. Ved afslutningen er der en blødhed og elegance. En yderst kompleks, usædvanlig ånd”.

2006

For at fejre deres 200-års jubilæumsår hyldede Goslings de lokale 100-årige med en annoncekampagne med bermudianere, som også har nået en vigtig milepæl: 100 år. Som de fleste Gosling-projekter var dette et familieanliggende. Nancy Gosling, præsident og administrerende direktør for Gosling Brothers Limited forklarer: “Vi er meget stolte af at nå 200 år som familievirksomhed på Bermuda, og det er bydende nødvendigt, at vi anerkender alle dem, der har været med til at gøre det muligt.”

Annoncerne inkluderer en kort beskrivelse af individet, deres hemmelighed for lang levetid og yndlingssted på Bermuda. Det opsummerer ved at sige: “I 200 år har denne specielle ø været vores hjem. Vi vil gerne takke jer alle – unge som gamle – for at have gjort det muligt. Ja, vi har set mange ændringer her, men vi har også set en masse bevarelse. For når du har noget unikt, noget bemærkelsesværdigt, hvorfor så rode med det? Det har været vores filosofi i syv stædige generationer.”

Today

I dag fortsætter de med at dele historien, produktet og den lykke, der har gjort deres familievirksomhed i otte succesfulde generationer.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde