Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Rejsen for Geranium Gin, der produceres af danske Hammer & Son. begyndte i 2009, hvor far, kemiker, og søn, ginentusiast, gik sammen om at lave den bedste gin nogensinde. For at skabe en dejlig balanceret London Dry Gin, udviklede de en opskrift med 10 forskellige tørre og friske botaniske urter og krydderier. Hammer & Son har også brandet Old English.

Geranium Premium London Dry Gin blev udviklet i overensstemmelse med en 350 år gammel tradition. Den er resultatet af en ikke før set kombination af passion for gin og formidabel præcision som Hammer & Son’s baggrund indenfor videnskab, har givet dem.

Målet var at skabe en gin, der var tør og aromatisk på samme tid. Så kan den nemlig både bruges med sprøde miksere som tonic og vermouth, og frugtige miksere som juice.

Fra begyndelsen vidste de, at en bestemt type af Geranium-blomsten (Storkenæb) kunne tilføje lige præcis den helt specielle kvalitet til den gin, de ønskede at udvikle. Blomsten går også rigtig godt i spænd med de uundgåelige enebær. Derudover passer Geranium også rigtig godt til ginnens originale formål, og det giver en ekstra dimension af autenticitet.

Rejsen begyndte i 2009, hvor far der var kemiker, og søn der er ginenthusiast, gik sammen, om at lave den bedste gin nogensinde. For at skabe en dejlig balanceret London Dry Gin, udviklede de en opskrift med 10 forskellige tørre og friske botaniske urter og krydderier. Geranium gin bliver lavet af Hammer & Son, der også har brandet Old English.

Ingredienserne ligger og trækker i 48 timer i neutral korn-spiritus. Herefter destilleres blandingen i den såkaldte ”Constance”. Constance er et mere end 100 år gammelt kobber pot destillat, beliggende i Birmingham, England, på det anderkendte destilleri, Langley Distillery. Hvert enkelt batch overvåges og kvalitetstjekkes af Rob, som er en erfaren og anderkendt Master Destiller.

Processen er kompromisløs, og har resulteret i en yderst fantastisk gin. En gin, der nydes i hele verden, og har vundet utallige priser for sin kompleksitet og perfekte match til forskellige drinks. Uden tvivl enhver bartenders sande darling!

Begge processer der leder til de to succesfulde gin, Geranium Gin og Old English Gin, er præget af bæredygtige tanker. Ingredienser, emballage og arbejdskraft er nøje udvalgt til at leve op til de højeste standarder.

Men Hammer & Son har taget bæredygtighed til nye højder med købet af Vintre Møller, der er beliggende i det midtsjællandske. Henrik Hammers nye mission er at skabe et stort dansk brand. Her vil han udgive 16 nye spiritusser, som skal være så bæredygtige som overhovedet muligt.

Målet er, at ingredienserne bliver dyrket på anlæggets egen grund, strømmen vil komme fra møllen såvel som solenergi fra solceller på anlæggets tag. Ingredienser som ikke er muligt at dyrke selv, købes af omkringliggende lokale landmænd og forhandlere. Desuden vil de udelukkende anvende lokal arbejdskraft og lokale materialer til renoveringen af møllehuset.

Kort sagt et storsindet og smukt projekt fra Henrik Hammer, der ønsker at gøre en forskel og være banebryder inden for spiritusbranchen, hvad angår bæredygtighed.

test

Du kan lave mange forskellige slags drinks og cocktails med Geranium. Som tidligere nævnt er det en gin der både går godt sammen med sprøde miksere som tonic og vermouth, og frugtige miksere som juice. Ginnen er nemlig tør og aromatisk på samme tid.

Der er noget for en hver smag. Uanset om du er til de klassike, farverige, søde, sure eller bitre cocktails, så finder du en opskrift der passer til dig.

Geranium Gin har vundet priser ved 16 forskellige internationale smagninger.

Blandt andet har de vundet Best Gin til Bartenders Best Awards, Guld ved Beverly Hills Spirits Awards, Guld ved Craft Competition, Ultimate Cocktail Challange, Best in Class IWSC, Best Gin & Tonic by Imbibe Magazine og Sølv ved Spirits Business.

I 2016 blev Geranium Gin også kåret til The World’s Best Cocktail ved IBA World Cocktail Championship.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co