Giffard Vanilla Syrup (Sirop Vanille) er en vaniljesirup, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den lyse chokolade sirup er et dejligt alsidigt produkt og smager fantastisk i varme drikke, såsom en kaffe, te eller varm kakao. Deruvover er den også super lækker i diverse cocktails.
Giffards sortiment er efterhånden fast inventar på barer verden over, og det er der en god grund til – de er utroligt dygtige i deres fag.
Hvordan smager Giffard Vanilla Syrup?
Denne sirup føles smooth, med en cremet smag af hjemmelavet vaniljecreme.
Den er desuden lavet af naturlig aroma af vanille, uden nogen form for konserveringsmidler.
Hvordan bør du nyde Giffard Vanilla Syrup?
Vi anbefaler at bruge den til at tilføre smag og til dine varme drikke, såsom kaffe mælk, varm kakao eller te. Derudover fungerer den også perfekt i cocktails og mocktails for at give et lille tvist.
Her er inspiration til, hvordan du kan bruge din vaniljesirup.
Mocha Martini
Kom ingredienserne i en shaker. Fyld shakeren 2/3 op med is. Ryst kraftigt i 7 til 10 sekunder. Strain af i et afkølet glas uden is. Pynt og server.
Pornstar Martini
Kom ingredienserne i en shaker undtagen champagnen. Fyld shakeren 2/3 op med is. Ryst kraftigt i 7 til 10 sekunder. Strain af i et afkølet glas uden is. Pynt med en halv passionsfrugt og server med champagnen on the side.
Vanilla Iced Black Tea
Du har helt sikkert oplevet, at du, dine gæster eller en kunde enten skal køre bilen hjem fra et arrangement, eller af andre årsager ikke vil indtage alkohol. Og imens alle de andre gæster nyder forskellige lækre drinks, har du valget mellem en kedelig sodavand eller et glas juice… Det er bare ikke fair!
Gør dig selv og dine gæster en tjeneste, og tilbyd noget spændende som et alkoholfrit alternativ. Vi anbefaler at prøve denne fantastiske kombination af vanilje sirup og black tea sirup, som tilsammen udgør en fantastisk iste!
Fyld et glas med is. Kom de to sirupper i glasset. Fyld iskoldt vand i og rør rundt.
Klik her for mere inspiration med brug af Giffard Vanilla Syrup
Læs mere om Giffard her.