Giffard Egg White Syrup er lavet på sukkerrørs sirup og æggehvider. Æggehvide sirup er en innovativ løsning til at skabe æggehvide basserede cocktail som sours. Den giver smag, tekstur og skum på en hurtig og simpel måde samtidig med at det er helt fødevarer sikkert.
Du skal bruge Dry-Shake teknik:
Put alle ingredienserne i en shaker. Shake voldsomt. Tilføj isterninger og ryst igen i et par sekunder. Hæld drinken op i et afkølet glas gennem en is.
Fordelene ved Giffard Egg White Syrup
- Det fjerner den behovet for at adskille æg. Det mindsker både tid for bartendere, og så reducerer det også det spild, der kan opstå i den proces.
- Det giver det en let genkendelighed, da du med sikkerhed får samme smag hver gang.
- Her får du både sirup og æggehvider i et produkt.
- Produktet har en lang holdbarhed, og kan opbevares ved stuetemperatur.
Giffard
I over 100 år har denne franske likør- og sirupproducent været førende i branchen og tilbudt et bredt udvalg af exceptionelle produkter, der hæver cocktails til nye højder. Giffard blev grundlagt i 1885 af Émile Giffard, og siden da har virksomheden været familieejet.
Det der adskiller Giffard, er deres ubøjelige dedikation til kun at bruge de fineste ingredienser fra hele verden. Fra eksotiske frugter og botanicals til aromatiske urter og krydderier, bliver hver ingrediens omhyggeligt udvalgt for at sikre højeste kvalitet og autentiske smage.
Giffards engagement i bæredygtighed er også bemærkelsesværdigt. Virksomheden lægger stor vægt på miljøvenlige metoder, bruger vedvarende energi, reducerer affald og implementerer ansvarlige inkøbsmetoder.