Denne sirup er lavet på en koncentreret base af sort teekstrakt med et lavt sukkerindhold for at understøtte uendelig muligheder af iste.
Siruppen har den karakteristiske aroma af sort te, noter af hø og det klassiske præg af tanniner, som kendetegner sort te af god kvalitet. Overordnet set har Giffard Sirup Black Tea en fantastisk smag, der er dejlig afbalanceret og kompleks i forhold til sine konkurrenter. Et sandt fransk kvalitetsprodukt.
Hvad er fordelene ved Black Tea Syrup?
Du har helt sikkert oplevet, at du, dine gæster eller en kunde enten skal køre bilen hjem fra et arrangement, eller af andre årsager ikke vil indtage alkohol. Og imens alle de andre gæster nyder forskellige lækre drinks, har du valget mellem en kedelig sodavand eller et glas juice... Det er bare ikke fair!
Gør dig selv og dine gæster en tjeneste, og tilbyd noget spændende som et alkoholfrit alternativ. Vi anbefaler at fylde en glasbeholder med tappehane eller en punchbowle med den koncentrerede base af sort te, som kan fortyndes med vand alene (1 + 8) eller blandes med en anden GIFFARD sirup for at tilbyde et uendeligt udvalg inden for iste. Denne black tea sirup byder på en meget mere kompliceret smagsoplevelse, som alle der trænger til et alkoholfrit alternativ, vil sætte stor pris på.
Derudover er basen så koncentreret, at literprisen for isteen er super fordelagtig!
Her er nogle gode idéer til opblandinger, som smager helt fantastisk.
Iced Black Tea
- 20 ml Black tea sirup
- Fyld med vand og isterninger
Elderflower Iced Black Tea
Klik her og se de mange forskellige blandingskombinationer, som man kan lave med Giffard Sirup Black Tea.
Ud over at opblande med vand passer denne sirup også i forskellige cocktails. Her er lidt inspiration til en cocktail, der anvender black tea sirup.
Georgia Iced Tea
- 30 ml Peach Fruit for Mix
- 35 ml Cognac VSOP
- 15 ml Curaçao Triple Sec
- 10 ml lemon juice
- 10 ml Black Tea concentrated Base
- 70 ml still water
- 4 basil leaves
Bland basilikabladene i bunden af en shaker. Tilsæt ingredienserne til shakeren. Is op 2/3 af shakeren med is i terninger. Ryst kraftigt i 7 til 10 sekunder. Sil i et isfyldt glas. Pynt og server.
Læs mere om Giffard her.