Midt i det pittoreske Normandiet finder man Château du Breuil, der er bygget i det 16. og 17. århundrede. Omkring slottet finder du 22.000 æbletræer, der er grundstenen for denne fantastiske Calvados. I tre generationer har familien nøje stået for alle dele i produktionen lige fra æbledyrkning og plukning til presning, fermentering, destillering og tapning. De fleste calvadoser er destilleret en gang, men da Château du Breuil er en AOC Pays d´Auge, skal den – foruden at blive fremstillet på lokale æbler – destilleres to gange. Det giver en blødere calvados, da alkoholens skarpeste nuancer fjernes.
Du kan læse mere om Château du Breuil på vores agenturside her.
Hvilke noter er der i Château du Breuil Pommeau de Normandie?
I Château du Breuil Pommeau de Normandie finder du en perfekt balance mellem æblejuice og calvados. Kombinationen fra sødmen fra æblet og calvados lagret på egetræsfade skaber frugtrige og runde noter af æbler. Det gør den oplagt som aperitif og dessert vin, men den er også god til et oste- eller kagebord. Den skal serveres kold for at leve op til sit fulde potentiale. Som en aperitif bør den serveres i små martiniglas.
Hvis du vil have inspiration til, hvilke drinks du kan lave med Château du Breuil Calvados, kan du læse mere her.