Partnerskabet blev et symbol på Bonals engagement i at støtte en af de største sportsbegivenheder i verden. Som en af de ældste sponsorer af løbet har Bonal været med til at forme og fejre dette fantastiske cykelløb. Bonal blev serveret som en aperitif ved forskellige arrangementer og festligheder forbundet med løbet, og deres tilstedeværelse blev en integreret del af Tour de France – oplevelsen.
Bonal har sin oprindelse helt tilbage i 1865, hvor Dr. Hyppolite Bonal grundlagde destilleriet. Her brugte Dr. Bonal sin store viden om planter til at skabe, med hans egne ord: En hedvin, der giver komfort, livlighed og vækker appetiten.
Smagen
Den særlige og komplekse smag i Bonal stammer fra en blanding af gentianrod, kinabark og en hemmelig kombination af urter og krydderier, der giver en særegen smag, som folk verden over har lært at elske.
Det er en alsidig aperitif, der kan nydes på forskellige måder. Traditionelt serveres den kold og ren, for at fremhæve smagen. Nogle foretrækker at blande Bonal med is, sodavand eller tonic for at skabe en forfriskende cocktail. Uanset om du nyder den ren eller i cocktail, er Bonal en aperitif, der inviterer til hygge og afslapning.