Giancarlo Mancino har dedikeret sin karriere til at vise sit elskede Italien til hele verden gennem kunsten at mikse. I mange år var det cocktails han miksede på en række af verdens bedste cocktailbarer, og han er en af verdens mest prisvindende og respekterede bartendere. Han begyndte sin karriere i USA, flyttede til cocktailens europæiske hovedstad London for siden at arbejde i Asien for nogle af verdens mest luksuriøse hoteller og cocktailbarer.
Med sin kærlighed for at genoplive klassiske cocktails bemærkede Giancarlo, at moderne vermouth ofte manglede dybde. Han besluttede derfor at udvikle sin egen serie af vermouth tro mod de klassiske vermouthtraditioner. Målet har fra starten været at udvikle vermouth som kan nydes ”neat” eller indgå i cocktails uden at forsvinde i baggrunden men i stedet give en smagssymfoni, når den mikses med andre kvalitetsingredienser.
I 2011 begyndte Giancarlo at arbejde sammen med et lille familiedrevet destilleri i Piemonte. Destilleriet blev grundlagt i 1957 og i samarbejde med dem, har Giancarlo udviklet sin egen vermouth-serie, hvor der udelukkende bruges de bedste og håndplukkede botanicals.
Efter at have testet mange forskellige vine og botanicals fandt Giancarlo frem til det rette miks. Baseret på 40 nøje udvalgte botanicals og den delikate Trebbiano di Romagna vin laver han Mancino Vermouth di Torino Secco, Bianco and Rosso samt Mancino Vecchio, som fadlagres 12 måneder. Til Mancino Chinato har Giancarlo udvalg en Barbera d’Asti, som tilføjer ekstra kompleksitet og dybde i vermouthen.
I kraft af en kompromisløs tilgang og den høje kvalitet serveres Mancino Vermouth på en lang række af verdens bedste cocktailbarer og Mancino arbejder også sammen med den respekterede liste ”The Worlds 50 Best Bars”.