Los Siete Misterios

    Inspireret af lidenskaben, traditionererne og kulturen i deres hjemland Mexico grundlagde brødrende Eduardo og Julio Mestre Los Siete Misterios i 2010. Målet var at søge og dele den ånd, der repræsenterer skikke fra Mexico – Mezcal.

    Eduardo og Julio tilbragte år med at smage på Mezcal fra landsbyer i hele Oaxaca. De mødtes med lokale Maestros Mezcaleros, der alle bruger traditionelle teknikker tillært over generationer.

    Med udgangspunkt i Agave planter af højeste kvalitet følger Los Siete Misterios de håndværksmæssige produktionsmetoder.

     

    • Destillering med 100% naturligt Agave sukker fra modne planter
    • Bagning i jordovne
    • Kværne med træhamre eller en Tahona-hest
    • Naturlig fermentering
    • Mindst to destilleringer

    HØSTEN

    Ved høsten bliver kun de modne Agave planter, der er helt idelt har produceret en quiote, udvalgt. Derefter skæres Agaven fra plantens base for at sikre høje niveauer af sukker i den.

     

    KOGNING

    Agaverne bliver kogt i traditionelle underjordiske ovne lavet af jord og sten. De bruger lokalt træ som brændstof til bålet og placerer flodsten, der bliver ekstret varme, øverst. Først bliver træet lagt oven på stenene, derefter agave piñas, pressinger og jord i tre til fem dage.

    KVÆRNING, FERMENTERING OG DESTILLERING

    Los Siete Misterios bruger en af to metider. Enter bruger de en håndskåret træhammer eller traditionelle chilenske Tahora-heste til at knuse agaven.

    Derefter bliver saften og fibrene lagt over i store træfade, hvor de iltes. Den lokale temperatur og vilde gærstammer fermenterer agaverne naturligt. Der bliver ikke tilsat andet end rent kildevand.

    Dobe Yej, Ensambles og Pechuga Mezcals destilleres i kobberkedler, mens Espadín, Barril, Mexicano, Arroqueño og Tobalá Mezcals destilleres i lerpotter.