Vinmarkerne hos ejendommen Champagne Arnaud Robert breder sig fra Marne-dalen til Côte des Blancs i Champagne. De ejer selv i alt 68 marker, hvoraf flere har Premier Cru-status.
I vindistriktet vokser de tre mest benyttede druesorter i Champagne: Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier.
Alle deres champagner lagres minimum fire år på flaske, inden de frigives fra vinkælderen. De bruger både rustfrie ståltanke og egetræsfade til lagring. Egetræsfade tilfører mere kompleksitet til champagnen.
På venstre side af hver flaske står der tre oplysninger om den: aftapningsåret, tidspunktet for degorgering samt dosage (hvor sød den er). Det er ret unikt for Champagne-området, da der ikke rigtig er andre producenter, der tilbyder samme informationer.
Noget andet der adskiller A. Robert fra andre Champagne-producenter er, at de selv ejer deres vinmarker. På den måde har de styr på alle dele af processen.
A. Robert Estate har opnået HEV (High Environmental Value) niveau tre certifikat, som er det højeste niveau. Det er et officielt prædikat, der er udstedt af ”Grenelle de l’environnement” (QANGO), hvilket måler de aktuelle resultater på fire områder: biologisk mangfoldighed, gødning, skadedyrskontrol og vandhåndtering.
Vinmarkerne hos ejendommen Champagne A. Robert, breder sig fra Marne-dalen til Côte des Blancs. I alt har de 68 marker, hvoraf flere har Premier Cru-status. Der vokser tre druesorter på markerne – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Den store mangfoldighed på disse marker giver et større og bedre udvalg af druer til at producere forskellige typer champagne. Deres vinstokke er mindst 10 år gamle.