Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Cécile Lebrun

Cécile Lebrun blev etableret i 1921, og ligger i hjertet af de centrale Loire vingårde. Lebrun har modtaget verdensomspændende anerkendelse for deres vine. Deres metoder er noget anderledes, end hvad man normalt ser. De har en filosofi med en streng udvælgelse af druerne kombineret med skræddersyede vinifikationer. Samtidig har de også en lang mindfuld aldring af vinene. Andelen af deres økologiske dyrkning stiger og det reflekterer – sammen med deres tætte samarbejde med anerkendte vinbonder – at de virkelig ønsker at lave fine vine på et bæredygtigt grundlag med respekt for naturen.

Hvad er der særlig ved Cécile Lebrun?

Alle deres appelationer (områder) – Sancerre, Pouilly-Fumé, Quincy, Menetou-salon, Touraine Sauvignon, Chinon, Saint-Nicolas de Bourgueil og Muscadet de Sèvre – får den samme suveræne behandling. Over årene har Cécile Lebrun indsamlet dedikeret know-how og ved lige hvordan de forskellige sorter i de forskellige områder skal beskæres.

I 2001 ansatte Cécile Lebrun den anerkendte ønolog Marc Vapperau. Under hans tekniske guiden tog de et stort skridt frem på den kvalitative bane. Samtidig fik de også nye termoregulerende rustfrie stålfade, og det hjalp også på det. I 2013 overtog Marc Vapperau ledelsen af Cécile Lebrun efter Jacky Foucher. Sammen har begge mænd givet en særlig drivkraft til virksomheden, der har resulteret i en bølge af bemærkelsesværdige vine. Nu er kvalitet blevet en fuldgyldig tradition på vingården, og deres appelationer er meget respekterede rundt om i verden. Derfor findes Cécile Lebrun også i de fineste vinkældre helt fra Paris til New York.

Deres vine hævder stilen ved at udtrykke deres terroir og kombinerer finesse og elegance. Men selvom vinene på grund af deres nøjagtige skarphed og balance er et match med produkter af høj pris, har de forpligtet sig til at tilbyde enkle vine til den bedste pris i forhold til kvaliteten.

Vinområdet Sancerre

Sancerre er et område i Loire. Det er der Sauvignon Blanc hører hjemme, på samme måde som Pinot Noir hører hjemme i Bourgogne. Alle vinområder har deres egne specielle særpræg. Her kommer terroirens udtryk frem. Så selvom druesorten er den samme, vil den smage forskelligt alt efter, hvor i verden den er dyrket. Sancerre er det bedste område til at dyrke Sauvignon Blanc.

Loire er delt i to. På den vestlige bred ligger Sancerre, hvor bakkerne er fyldt med kalksten og ler. Faktisk er der så meget kalk i jorden, at den bliver kaldt ”terres blanche” (hvid jord). På den østlige bred ligger subregionen Pouilly-Fumé, hvis jorde er rig på ler og flint. Denne type jord findes også ved flodens anden bred, så det er svært at lave en geologisk klar definitionsforskel mellem de to områder.

Kombinationen af de to slags jordbunde og fastlandsklimaet giver komplekse vine. De er meget friske og de mineralske noter træder tydeligt frem – særligt de vine, der er dyrket på flintholdig jord. Af samme grund bliver vine fra Sancerre ofte brugt i sommeliertræning til at genkende noter af flint. Noter af grøn peberfrugt og citrus er ligeledes ofte meget distinktive i Sauvignon Blanc, der er produceret her.

Selve processen med at fremstille vin efterlader også klare mærker i vinene fra Loire. For at bevare Sauvignon Blancs vilde karakter og friskhed blive vine fra Sancerre hovedsageligt produceret på rustfrie stålfade. De afgiver nemlig ikke smag. Men i den anden del af Loire, Pouilly-Fumé, bruger de nogen gange egetræsfade.

Sauvignon Blanc er som sagt områdets signatur vin, men rødvine og rosévine lavet på Pinot Noir og Gamay variationer står for omkring en femtedel af den samlede vinproduktion. Bourgogne ligger trods alt kun cirka 160 km væk.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co