Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

”The future of whisky, written by Scapegrace”

Scapegrace er New Zealands største og mest succesrige spiritusbrand – og med god grund. Deres fuldkommen uovertrufne ginportefølje, som du kan læse mere om her, har, siden lancering, vundet et hav af priser ved de største spirituskonkurrencer i verden. Blandt en af disse bør nævnes, at deres Scapegrace Gold blev kåret som verdens bedste London Dry Gin i 2018.

Sådan en kåring taler et helt tydeligt sprog – Scapegrace er en af verdens bedste spiritusproducenter. Derfor er det fantastisk, at der nu er landet en whiskyportefølje fra dem. Whiskyerne er en pleaser til whiskyelskeren, der vægter en fremragende dram højt, for det får du her.

Scapegrace hævder selv, at fordi de er en eller flere tidszoner foran langt størstedelen af verdens lande, så producerer de whisky i fremtiden. Det gør whiskyen uortodoks og fri for traditionelle konventioner, som mange andre whiskyproducenter binder sig op på – og det kan smages.

Whiskyerne i serien er nytænkende, fabelagtige og unikke. De udgives i kronologisk rækkefølge fra 1 til 4, og de har hver især noget forskelligt at byde på. Eksempelvis er der forskel i lagringstiden, fadtypen og den byg, der er benyttet. Fælles for dem alle er dog, at de er elegante, hvilket nok især skyldes, at det vand, der bruges til produktionen, er noget af det reneste i hele verden. Det er nemlig naturligt filtreret i bjergene rundt om destilleriet – en proces der tager mellem 80 og 100 år.

Scapegrace’s whiskyportefølje er relativt smal – til gengæld er den af ualmindelig høj kvalitet. Som beskrevet ovenfor er aftapningerne i porteføljen ret forskellige fra hinanden. Derfor er der altså noget for enhver smag, ligegyldigt om du er velbevandret eller helt ny i whiskyens forunderlige verden. Det er sådan set blot op til dig, at finde frem til din favorit blandt de fire aftapninger, som du finder herunder.

Du finder meget mere info om den enkelte aftapning, hvis du følger linksene herover. Rigtig god fornøjelse med at nyde din Scapegrace Single Malt – Slainte!

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co