Scapegrace Gold og Classic

Scapegrace

Scapegrace er et prisvindene destilleri, som balancerer traditionerne fra de gode gamle dage med nutidens kvalitetsopgraderinger til perfektion. En lang og kompliceret proces samt de bedst råstoffer har resulteret i en serie af fantastiske gin, der har taget ginmarkedet med storm.

Historie

Historien om Scapegrace startede på baggrund af to venners fascination af gin. De to venner lærte desuden hinanden at kende, da den ene giftede sig med den andens søster.

De to venner gik ofte på bar sammen, og smagte på alt hvad New Zealand havde at byde på – hovedsageligt var det dog gin. På deres mange bar-besøg kom det ofte på tale, hvor fedt det kunne være at destillere deres helt egen gin. I fællesskab med en deltidsmusikant tog de tre nye venner et stort lån i banken, hvilket resulterede i Scapegrace.

I dag er Scapegrace beliggende for foden af New Zealands sydlige alper, hvilket giver adgang til én af verdens bedste vandforsyninger, som er utrolig vigtig i destilleringsprocessen af gin.

Således havnede Mark Neal, Daniel McLaughlan og Richard Bourke i en masse gæld, men formåede samtidigt at skabe en fantastisk gin, som sidenhen har vundet guld til et hav af store internationale konkurrencer.

Sortiment

Scapegrace har et smalt men yderst spændende sortiment. Sortimentet består af tre gin af højeste kvalitet, nemlig:

  • Scapegrace Classic
  • Scapegrace Gold
  • Scapegrace Black

Hver gin er helt fantastisk med sit eget unikke udtryk, hvilket gør dem perfekte til et hav af forskellige gin inspirererede cocktails.

 

Læs mere om de tre varianter her
3 varianter af Scapegrace

Scapegrace Black

Scapegrace Black er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag.

Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe.

I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

 

Køb og læs mere om Scapegrace Black her
Scapegrace Black

Scapegraces øje for kvalitet

Botanikker og vand

Scapegrace anvender 12 botaniske urter fra den vilde natur, med vand fra New Zealands sydlige alper til destilleringen. Vandet på New Zealands sydlige alper er ganske unikt pga. geografien og den omkringliggende natur. Regnen som rammer New Zealands bjergside, skylder ind på samme måde, som den gjorde for tusind år siden. Regnen fra skyerne har ikke passeret landmasser, eller blevet forurenet af bilgasser eller landbrugskemikalier. Derimod er det første, som skyerne rammer en stor skæv bjergkæde, som løber langs Sydøen. Denne bjergkæde holder på vandet i 80 år. Så længe tager rejsen gennem lagene af sedimentet, indtil det endelig er frigivet til dybden af ​​én af ​​verdens sidste naturlige akviferer. Anvendelsen af det mest rene vand fra alperne giver en fantastisk balance i Scapegraces gin, som i særdeleshed er besværet værd.

Destillater 

Destilleriet de benytter er et gammelt ”John Dore Pot Still” fra 1800-tallet, som er lavet i kobber, på samme måde som traditionel gin fra 1700-1800 tallet blev destilleret i.

Flasken

Den karakteristiske flaske er udvalgt meget bevidst. Det er en moderne fortolkning af de originale Geneverflasker fra 1400-1500-tallet. Flasken er en respektfuld anerkendelse af alt det, som de første ginproducenter lærte fra sig med et moderne pift, som repræsenterer Scapegraces balance mellem tradition og moderne kvalitet.

Scapegrace Classic

Trophy Cabinet

Når et destilleri håndhæver kvalitet i så en høj grad, som Scapegrace gør, så er det kun et spørgsmål om tid, før topkarakterer og guldmedaljer følger. Alle 3 gin fra Scapegrace har vundet en lang række af anderkendte priser, som underbygger den tårnhøje kvalitet, disse gin besidder.

Nedenfor listes udvalgte awards, som deres gin har vundet.

 

Best London Dry Gin In The World – 2018 London International Wine & Spirits

Double Gold – 2019 San Francisco Wine & Spirits Competition

Gold – 2020 San Francisco Wine & Spirits Competition

Double Gold – 2014 San Francisco Wine & Spirits Competition

Gold – 2019 Tastings.com Competition

Gold – 2018 Gin Masters Competition

 

Se den komplette liste af awards her
Scapegrace og deres utallige priser og anderkendelser

Cocktails til enhver smag

Du kan lave virkelig mange lækre drinks og cocktails med de tre varianter af Scapegrace gin, som vi har.

Der er noget til enhver smag, hvad end du foretrækker de søde, sure eller de bitre drikke.

 

Fx en Negroni 

Ingredienser:

Mix ingredienserne i et koldt glas med store isterninger og pynt med tvistet appelsinskal.

 

 

Find flere opskrifter på lækre cocktails her
Scapegrace i en dejlig Negroni