Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Extra Old Particular er en af de fornemmeste whiskyserier fra det anerkendte skotske destilleri Douglas Laing & Co.

Douglas Laing-destilleriet har eksisteret siden 1948, og blev i sin tid stiftet af Fred Douglas Laing. Han ønskede at drage nytte af sin passion og kærlighed til whiskyen.

Den dag i dag ligger ansvaret for destilleriets drift stadig i familiens hænder. Det skyldes, at det er nu er Fred Laing Jr. – søn af stifter F. D. Laing Sr. – og hans børn, der udgør virksomhedens ledelse.

I Xtra Old Particular whiskyserien får du noget af det absolut bedste, som den skotske whiskyscene har at byde på. Serien består udelukkende af sjældne og lagrede whiskyer fra de bedste og mest anerkendte destillerier i Skotland . Det er ovenikøbet inklusive nogle af dem, der har været lukket i mange år.

Hver eneste af flaskerne i denne serie er et vaskeægte vidunder i sig selv. De er alle sammen aftappet ved naturlig cask strength. Smagen af Xtra Old Particular er i sandhed ekstraordinær og slår sig fast som en storslået oplevelse til selv den mest kræsne whiskyentusiast, der vil have en dram ”straight from the cask”. Kort sagt er dette noget af det bedste whisky, du kan købe for penge!

Destilleriet sætter en ære i, at deres whisky skal smage, som hvis man tappede en dram direkte fra fadet – ligegyldigt hvor eksklusiv en flaske man køber. Derfor gælder det for samtlige af destilleriets aftapninger, at der ikke tilsættes eller fjernes noget fra whiskyen. Den får lov at beholde sin naturlige farve, og den bliver aldrig koldfiltreret.

På den måde bevarer man de fedtstoffer, olier og enzymer, som fadene afgiver til whiskyen i den tid, hvor den lagrer. Alt dette sker i forsøget på at lade whiskyen udvikle sig unikt, og servere den bedst mulige dram “Just as the distiller intended.”

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co