Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Barsol Pisco er den autentiske smag af Peru. Deres lange og imponerende historie har givet dem en unik viden inden for producering af Pisco. Det giver deres produkter et unikt præg. Det peruanske destilleri sætter utroligt høje krav til kvaliteten lige fra udvælgelsen af druer og frem til aftapningen på flaske, hvilket har resulteret i et hav af priser til internationale smagninger.

Pisco fremstilles i de vinfremstillende områder i Peru og Chile. Pisco er en brandy med en gullig farve. Væsken produceres ved at destillere fermenteret vindruesaft til spiritus. Pisco har en rig historie og blev udviklet tilbage i 1600-tallet som et alternativ til Orujo, som er en meget stærk brandy. Orujo er også lavet på vindruerester. Fordelene ved pisco var, at det kunne produceres i store mængder af de lokale frugter omkring Peru og Chile. Samtidig mindskede det mængderne af alkoholiske drikkevarer, der blev transporteret fra fjerne kyster. Navnets oprindelse daterer tilbage til 176o’erne fra sproget Quecha, som blev talt af befolkningen i Andesbjergene. Denne befolkning tildelte en by i Peru navnet Pisco, som på daværende tidspunkt var en koloniport for eksport af vinavl.

Pisco i dag

I dag udforskes pisco af forbrugere verden rundt, for at gennemskue hvilke andre funktioner den kan have. Pisco er en meget alsidig spiritus, og passer ifølge cocktail-entusiaster utroligt godt med citrusfrugter, bær, urter og krydderier samt alle slags meloner.

Nogle mener, at pisco har tequilas sjæl, gins kompleksitet og vodkas alsidighed.

Barsol Pisco produkterne er håndfyldte, aftappet og pakket, hvilket kulminerer denne håndværksproces, der gør Barsol Pisco til en særlig anerkendt og prisvindende flydende diamant, som du bør nyde!

test

Navnet Barsol Pisco er inspireret af missionen og forpligtelsen til at bringe hver bar i verden den fineste Pisco, som er produceret under den peruanske sol et glas ad gangen. Derfor “Barsol Pisco”.

Barsol blev grundlagt af Diego Loret de Mola og Carlos Ferreyros og overholder den traditionelle Pisco pot-destillationsmetode, der er praktiseret i Peru siden 1500-tallet. Destilleret og aftappet på det peruanske destilleri, Bodega San Isidro, hvilket er et århundrede gammelt destilleri. Piscoen er produceret af friske vine, der er gæret udelukkende fra Pisco-druer høstet i den sydlige dal Ica.

We make BarSol Pisco by hand, one small batch at a time!”

         – Diego Loret De Mola, Founder and Master Distiller

test
Druer

Pisco kan kun fremstilles af 8 specifikke druesorter, der er klassificeret som “aromatiske” og “mindre aromatiske”. Barsol Pisco har specialiseret sig i Pisco, som er fremstillet af aromatiske druer: Italia, Torontel og Moscatel samt af druen, der er kategoriseret som mindre aromatisk, nemlig druen Quebranta. Alle druerne dyrkes i den sydlige dal Ica, Peru. Druerne høstes ved fuld modenhed, når de har opnået den rigtige mængde Brix-indhold (~ 23,5 – 26). Druerne udvælges nøje af destilleriets erfarende medarbejdere i marken, som fører druerne ind i destilleriets maskiner, der adskiller druerne fra klyngen og fjerner stilkene. Det minimerer frigivelsen af garvesyre.

Macerationsprocessen & fermentering

De løse druer og saften, der frigøres ved afstamningsprocessen, opsamles og pumpes til macerationstanke i en 24-timers periode. Druernes skind flyder til overfladen og adskilles fra saften, som pumpes til gæringstanke. Gæringen starter fra det øjeblik, druerne knuses og saften frigives. Gæringen er helt naturlig. Naturlig gæring tager i gennemsnit 10 til 20 dage afhængigt af mængden af sukker og juice i druerne samt afvigelsen i luftens temperatur. Gennem denne naturlige proces omdannes sukkerindholdet i druen til alkohol. Afhængig af det oprindelige sukkerindhold i druerne ender alkoholprocenten i den friskfermenterede vin mellem på 11 og 14.

test

Deres destilleringsproces starter, når  Barsol Pisco’s Master Distiller omhyggeligt vælger den friskfermenterede vin, der er klar til at blive overført til kobberpotten. Det er her, ”magien” sker!

I en enkelt destillation påføres varme på “the pot” for at bringe det friskfermenterede most i kog og starte fordampningsprocessen. Når vinen fordamper, ledes den frigivne damp gennem en ‘capitel’ op gennem ‘svanehalsen’ og ind i en kondensator, hvor dampen omdannes til en væske. Derefter fjernes “hovedet” og “halerne” så kun den bedste del, “hjerteskåret”, er tilbage. Derefter lagre spiritussen i mindst 12 måneder afhængig af hvilken batch, der er tale om, før Piscoen er klar til aftapning.

“We are incredibly humbled, honored and extremely grateful to the bartender community accross the globe. We are proud to be served in the best bars in the world by the best bartenders!! This appreciation is our greatest incentive to continue sharing the Pisco Gospel worldwide, producing the best quality Pisco and sharing our love and passion for this unique and amazing spirt.
Very honored to represent our beloved Peru 🇵🇪 around the world!
A big shout out to our craft importing/distribution network who fervently shares our message on a daily basis!
Cheers to an outstanding 2024 for all!!”

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co