Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Gefjun Destilleri laver selv deres spiritus helt fra bunden. Alan Kampman og Michael Reibel Boesen, som er grundlæggerne af Gefjun, var til en polterabend for et par år siden. Her var de og deres venner på en messe, hvor de smagte på mange forskellige slags spiritus. Men hver gang de stillede et spørgsmål var svaret enten halvt eller helt misvisende.

Dermed blev et mål i sig selv, at Alan og Michael skulle være med i alle dele af produktionen. Lige fra fremstillingen af grundspiritussen til de stod med det færdige produkt i hænderne, så de kunne svare fyldestgørende på alle spørgsmål til deres gin.

Deres grundspiritus er lavet på æbler fra Lilleø, hvor de har fundet en sand æbleguru.

Valget faldt på æbler, da Gefjun skulle vælge grundsubstansen til deres spiritus. Valget endte på æbler fordi, at de gerne ville have noget rigtig dansk. Og hvad er mere dansk end en sommer med æblerov?

Æbler er der også mange af i Danmark, så de ville også være sikre på, at kunne få nok. For at lave 800 liter råspiritus, skal de bruge 14 tons æbler. Dem moster de selv, og det tager fem dage.

På sigt er det Gefjuns plan at kunne være selvforsynende. De har en drøm selv at dyrke hindbær og kirsebær, og alle øvrige botanicals, der skal bruges. Igen er det med et ønske om, at være fuldstændig med i alle dele af produktionen, men det er også for at være så bæredygtige som muligt.

Det er som nævnt vigtigt for Gefjun, at være med i alle dele af produktionen, og bruge så lokale kræfter som muligt. Derfor er det også naturligt, at det er Alans kone, Mixi, der til daglig arbejder som sygeplejerske, der designer alt det grafiske materiale til Gefjun. Det er også hende, der har tegnet alle etiketterne til flaskerne.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co