Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Boatyard Destilleri er placeret i det nordvestlige Irland på Fermanagh. Boatyard er Fermanaghs første lovlige destilleri siden 1890. Deres historie begyndte med en drøm i 2013, da stifteren, Joe McGirr, fik lyst til at vende hjem til øen. Joe er vokset op på en mælkegård i nærheden. Destilleriet er opkaldt efter det forladte bådværft, det er bygget på. Det gør Boatyard helt unikt, da gæster ligeså let kan ankomme til fods som med båd.

Spiritussen

Som dreng havde Joe aldrig planer om at følge i sin fars fodspor og blive landmand. I stedet for flyttede han til Edinburgh, hvor de mange skotske destillerier gav ham inspiration til, hvordan han en dag kunne vende hjem og åbne sit eget. Efter 10 år hos The Glenmorangie Company havde Joe lært, hvad han skulle til at kunne lægge og udføre sin plan. Målet var at lave en gin – ikke hvilken som helst gin, men en der var helt perfekt til Martini’er. Den skulle være så god, at den ville blive brugt i hele verdenen på de fineste barer og restauranter.

Rejsen

I slutningen af 2016 solgte The Boatyard Distillery deres første flaske ved en lokal festival. Første del af Joes drøm var opnået. Kort efter nåede hans gin ud over Irlands grænser, da The American Bar hos The Savoy, fyldte deres bar op med Boatyard. Derefter, overgik Declan McGurk, der valgte ginnen ved en blindsmagning, og så opdagede, at den er lavet lokalt fra hvor hans families rødder ligger, til at være kommerciel direktør for Boatyard.

test
Arven

Fra den oprindelige vision om at skabe en gin perfekt til Martini, med en dobbelt dosis enebør til at stå stærkt i en G&T, befinder Boatyard sig nu i en position, hvor de har tiltrukket topprofessionelle fra branchen til at hjælpe med væksten. Nu bliver Boatyard anvendt af verdens fineste bartendere over hele verdenen. Målet er nu at være det førende irske destilleri. De skal skabe bæredygtig spiritus. Og de vil give deres ansatte de bedste oplevelser. Det har restuteret i, at de i 2023 blev det først B Corp-certificerede destilleri i Irland.

Priser

Drinks International Annual Brand Report 2024 har tildelt Boatyard en række flotte priser.

 

De er både et finde på “Top Trending Vodka”, “Top Trending Gin”, “Best Selling Gin” og sidst men ikke mindst har de fortjent en plads på den præstigefyldte liste “Bertender’s Choice”.

Det er selvsagt super godt gået, og bekræfter os kun i, at Boatyard er et fantastisk brand.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co