Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Weingut Minkowitsch

Ved den hyggelige by Mannersdorf finder du Minkowitschs vingård, der ligger i det sydlige Weinviertel. Weinviertel er et område i den nordøstlige del af den østrigske delstat Niederösterreich. Weingut Minkowitsch nyder godt af det helt specielle mikroklima, der er i området. Der er en lavslette med klimatisk indflydelse fra floden Leitha mod nord-øst og bjergene Leithagebirge mod syd. Fra nord og vest er området beskyttet af et bælte af egetræer, mens der fra syd og øst er åbent for varme vinde. Fra det område har vi også vine fra en anden vingård. 

 

Driften af Weingut Minkowitsch

Agnes Lehner-Minkowitsch har gennemført vinavlerskolen i Klosterneuburg, en uddannelse i international økonomi og en kandidatgrad i vinmarkedsføring. De driver en 7 hektar stor familievirksomhed, hvor Agnes Lehner-Minkowitsch er chef, hendes mand hjælper til ved siden af sit eget vinprojekt, og begge hendes forældre gør også deres for at få hjulene til at køre rundt. Den gode symbiose mellem far og datter er grundstenen for vingårdens stigende popularitet – faren bidrager med erfaring, og Agnes bidrager med nytænkning. Når du kommer på besøg på deres vingård, bliver du budt velkommen i en hyggelig atmosfære. I sommermånederne er der fra restauranten en vidunderlig udsigt over vinmarkerne og Rochus-kapellet. Vingården bliver kultiveret på en naturlig måde, med stor vægt på beskæring, pleje og udtynding.

Weingut Minkowitsch går til deres håndværk med mod, engagement og motivation, og det kan tydeligt ses i deres successer, hvor de har flere priser bag sig, og det kan også klart smages i deres vine. Efter en selekteret håndplukning, bliver druerne forsigtigt behandlet med en kontrolleret fermentering. Den tørre, frugtrige hvidvin bliver modnet på rustfrie stålfade, mens rødvinene bliver modnet på store træfade. Weingut Minkowitsch er medlem af Marchweingärtner.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde