Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Weingut Heinrichshof

Weingut Heinrichshof ligger I Zeltingen I midten af Mosel. På vingården ligger der et historisk kappel. De lokale kalder det for ”Det romerske kappel”, da det forlyder at romerne plejede at tilbede deres guder her.

Vinmarken, hvor kappelt ligger er placeret på en syd-vestlig bakke, der består af Mosels klassiske skiferjord. Det er her de dyrker deres Riesling. Vinmarken bliver dyrket med intensiv VSP system og bliver stokbeskåret. Tradition og perfekt udført håndarbejde sikrer vine med en stærk karakter fra denne toplokation. På Weingut Heinrichshofs etikter er Zeltinge aftegnet. De smalle dale er typiske for Mosel.

VINGÅRDEN

Vingården bruger ressourcerne på en naturvenlig måde efter et princip om bæredygtig vindyrkning. Det gennemgribende og omhyggelige arbejde på vingården hele året i gennem, skaber et godt sundt miljø til druernes modning. Hver vinmark bliver plukket for sig selv. På en måde er det på forhånd bestemt, hvilken vin druerne skal blive til. Det sikrer også, at druerne bliver høstet på det helt rigtige tidspunkt.

Riesling dominerer med fire femtedele af det område, hvor Weingut Heinrichshof ligger. Men Pinot Noir er i løbet af de senere år, blevet tilføjet til repertoireret. De tilbyder også andre premiumvine lavet på Sauvignon Blanc og Chardonnay, som ligeledes trives i Mosel. Vinene fermenteres langsomt og køligt i kældrene og forbliver altid på deres egen 1000 liters fade indtil aftapning. I øjeblikket bliver fadene, der siden 1970’erne har karakteriseret Heinrichshof-vine, gradvist erstattet af 500 liters tonseaus fra Bourgogne.

I dag bliver vingården styret af Peter Griebeler, der er 9. generation på stedet. Inden han sluttede sig til familievirksomheden samlede Peter erfaring fra flere af de største vingårde i Tyskland. Den erfaring bruger han i dag i sin produktion. Han overtog forretningen i 2014, og siden da har han udvidet produktionen fra 2,5 hektar til at være på 9 hektar.

MOSEL

Moselfloden er rygsøjlen af Mosel regionen. Den skifter retning så ofte, at den er 250 km lang, selvom der kun er 125 km fra dens start til dens slutning. Det er den vinregion i Tyskland, der anses for at være den ældste. Det bliver bekræftet af mange historiske fund i området – inklusiv vinpressere fra romertiden. Samtidig er det også den femtestørste.

I Mosel er der omkring 5000 vinbønder, der dyrker 8.744 hektar jord fordelt mellem 125 vinbyer. Forholdene vinen bliver dyrket i er ret vanskelige. Det er det sted i verden, hvor bakkerne er stejlest. Halvdelen af vinmarkerne ligger på bakker, der er mere end 30 grader stejle, og nogle er endda hele 70 grader.

RIESLING

Vinbønderne anser sig selv for at være Rieslingspecialister med 5.446 hektar af druevarianten. Den senmodne, noble hvide druevariant trives rigtig godt i Mosel. Den beskyttende dal gør området til det varmeste i Tyskland. De stejle bakker opsamler solens varme om dagen og frigiver den i løbet af natten. Vinstokkenes rødder stikker dybt ned i jorden for at finde vand og mineraler. Det gør, at der kan produceres unikke, fine og frugtrige vine med en enorm dybde i smagen og en relativ lav alkoholprocent.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co