Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vaona Odino

Vaona Odino blev grundlagt i 1931 af den nuværende ejers bedstefar. Han hed Alberto Vaona. Vingården er placeret i kommunen Marano – mere præcist i Valgatara i området Paverno. Det ligger i hjertet af den historiske Valpolicella region og ikke langt fra Romeo og Julies hjemby Verona.

Producenten tilhører den nye garde af producenter i Veneto, som har droppet at levere sine druer til andre og større producenter. I stedet har de kastet sig ud i at klare opgaverne selv. Da Alberto overtog vingården fra sin far, besluttede han at høste frugterne fra de gamle og krogede stokke som vingården ejer. Det var starten på, at Vaona Odino selv vinificerede og tappede sine vine, som de gør i dag.

VINGÅRDEN

Vaona tørrer stadig druerne til sine Amarone og Recioto vine på traditionel vis på stativer og i sivkurve oppe under loftet. Det er en ganske besværlig proces, hvor fugtighed og ventilation spiller en afgørende rolle for udfaldet. De forskellige faser i produktionen udføres ved hjælp af tyngdekraften. På den måde løber mosten frit og giver mulighed for maksimal kvalitet.

Vaona breder sig på et areal på omkring 10 hektar med vinstokke. Vinstokkene er fordelt over optimale kuperede steder i en højde, der spænder sig fra 200 til 250 meter over havets overflade. Området nyder optimal eksponering mod vest, hvilket giver de gunstige forhold for vinstokkene og druerne i deres forskellige faser.

VENETO

Veneto er en betydelig og tiltagende vigtig vinregion i det nordøstlige hjørne af Italien. Hvad angår geografi, kultur og vinstil, så repræsenterer Veneto en overgang fra den alpine, Germano-Slavic ende af Italien og de varmere, tørrere og mere romanske lande mod syd.

Veneto er lidt mindre end Italiens andre store vinproducerende regioner – Piemonte, Toscana, Lombardy, Puglia og Sicilien – men den genererer mere vin end nogle af de andre.  Selvom de sydlige regioner i lang tid var Italiens primære vinproducenter er denne balance begyndt at ændre sig over til at være de nordlige. Det skete i den sidste halvdel af det 20. århundrede. I 1990’erne oppede Veneto sig, og modtog anerkendelse for vine som Valpolicella, Amarone, Soava og Prosecco.

Med sin frugtrige røde Valpoliecella, der komplimenterer den intense Amarone og den søde Recioto, er Veneto udrustet med en formidabel portefølje af rødvine og forfriskende hvidvine, som Soave og den boblende Prosecco. I dag er 25% af vinene fra området med DOC/DOCG titler.

REGIONEN

Veneto-regionen kan groft sagt deles op i tre geografiske arealer. Arealerne er kendetegnet ved deres topografi og geografi. I nordvest finder vi foden af Alperne langs den østlige bred af Gardasøen. Klimaet her er køligere og påvirket af Alperne, og her finder vi friske og sprøde hvidvine. Øst for søen og nord for Verona er Valpolicella. Det areal går også under navnet ”Byen med de mange kældre”. Der bliver nemlig produceret intet mindre end 500.000 hektoliter af frugtrig rødvin. Valpolicella er den eneste DOC, der kan konkurrere mod Toscanas berømte Chianti. Direkte øst for Valpolicella er Soave, der er hjemsted for den tørre hvidvin, der nu rangerer blandt Italiens mest kendte produkter. Garganega og Trebbiano er vigtige druevarianter til hvidvin.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co