Sprit & Co Økologisk Vodka og Gin

Sprit & Co Økologisk

Vi er glade for at kunne præsentere vores helt nye og egne økologiske produkter – Sprit & Co Økologisk! Det er med stolthed, at vi har indgået et samarbejde med Nordisk Brænderi om at få produceret gin, vodka og rom.

Lavet til drinks - Efterspurgt af bartendere

Flere kunder har gennem længere tid efterspurgt en økologisk pouring serie til en fornuftig pris, som de kan bruge til deres drinks. For at imødekomme ønsket fra bartenderne, synes vi, at det lå lige til højrebenet selv at producere vodka, gin og rom.

I respekt for produkterne og cocktailbarerne har det fra start været vigtigt at vælge de dygtigste samarbejdspartnere. Med vores mange årige indsigt i markedet, vidste vi lige præcis hvem, vi skulle henvende os til. Derfor gik der også kun et halvt år, fra ideen blomstrede, til det færdige produkt var klar til smagning. Det har været vigtigt for os at have et produkt, der kvalitets og prismæssigt sidder lige i skabet. Det er kun lykkedes for os ved at holde os helt tæt på alle dele af produktionen.

Noget andet vi har prioriteret højt har været at lave et produkt, der fungerer godt i en bred sammenhæng – ikke kun til specifikke drinks. For os er spiritussen ikke målet i sig selv, men skal opfattes som en del af noget større. Nemlig den færdig drink eller cocktail.

Sprit & Co Øko

Nordisk Brænderi

Vi har længe haft stor respekt for det arbejde, som Anders Bilgram laver. Derfor har vi i lang tid gerne ville lave noget sammen med ham. Så da tiden kom til at vælge destilleri, faldt valget helt naturligt på et samarbejde med Nordisk Brænderi i Fjerritslev. Det har været vigtigt for os, at vælge et dansk brænderi, og samtidig skulle det også være nogen, der i sandhed har styr på kvaliteten. Det må vi sige, at Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi lever op til.

I udvælgelsen af delene til vores to nye produkter har det været vigtigt for os kun at vælge det bedst mulige. Derfor er vores ingredienser nøje vurderet og smagt op mod hinanden for at skabe de helt rigtige sammensætninger. Vores økologiske gin, vodka og rom er alle meget klassiske i deres smag, og derfor er de perfekte til at bruge i en lang række forskellige drinks.

 

Læs mere om Nordisk Brænderi her

 

Stifter af Nordisk Brænderi, Anders Bilgram

Økologisk og CO2-venlig

Udover at vores tre nye produkter er økologiske, har vi også taget hensyn til klimaet.

For at mindske CO2 aftrykket foregår alle dele af produktionen i Danmark. Destilleringen bliver lavet i Fjerritslev, før bliver de tappet på flasker.

Derudover er flaskerne lavet af letvægtsmateriale for at gøre transportbelastningen – og derved brændstofforbruget – så minimal som muligt.

Etiketterne er tegnet og designet af en af de dygtigste danske etiketdesignere, Marko Colors Geometry. Vi er meget glade for, at han har lyst til at spille med i det her projekt. Som kunstener har han en løssluppen stil, der samtidig rummer af kvalitet. Det kan vi godt se os selv i.

 

Sprit & Co Økologisk Gin og Vodka

Sprit & Co Økologisk Vodka

Sprit & Co Økologisk Vodka er straight up.

Det er en vodka, der er lige som den skal være – let og elegant.

Den har et krydret udtryk og en ren finish. Sprit & Co vodka er fremstillet af økologisk hvede og kolonnedestilleret.

Den produceret i Danmark på Nordisk Brænderi i Fjerritslev hos Anders Bilgrim.

 

Bestil Sprit & Co Økologisk Vodka her
Sprit & Co Økologisk Vodka

Sprit & Co Økologisk Gin

Sprit & Co Økologisk Gin har friske citrusnote, der komplementeres rigtig godt af råstyrken fra enebær og en let bitterhed fra kvanrod.

Ginnen har et frisk let nøddeagtigt, citruspræget strejf korianderfrø og en aromatisk finish af appelsinskal.

Det er en London Dry Gin med fem botanicals: enebær, kvanrod, korianderfrø, citronskal og appelsinskal.

Sprit & Co’s økologisk gin er destilleret på kobberkedler, og så er den produceret i Danmark på Nordisk Brænderi i Fjerritslev hos Anders Bilgrim.

 

Bestil Sprit & Co Økologisk Gin her
Sprit & Co Økologisk Gin

Sprit & Co Økologisk Rom

Sprit & Co Økologisk Rum er en klassisk mørk rom fra Paraguay.

Den er lagret på fransk eg og kastanjefade.

Der er ikke tilsat farve i rommen, den stammer naturligt fra kastanjefadene.

Den har en velafbalanceret sødme og et elegant punch. Derfor er det en smooth rom – som er perfekt til de klassiske romcocktails og moderne fortolkninger.

Sprit & Co Økologisk Rum er kolonnedestilleret.

 

Bestil Sprit & Co Økologisk Rom her
Sprit & Co Økologisk Rom