Sprit & Co Økologisk

 

 

Vi er glade for at kunne præsentere vores helt nye og egne økologiske produkter – Sprit & Co Økologisk! Det er med stolthed, at vi har indgået et samarbejde med Nordisk Brænderi om at få produceret en gin og en vodka.

 

Lavet til drinks

Flere kunder har gennem længere tid efterspurgt en økologisk pouring serie til en fornuftig pris, som de kan bruge til deres drinks. For at imødekomme ønsket fra bartenderne, synes vi, at det lå lige til højre benet selv at producere en vodka og en gin. I respekt for produkterne og cocktailbarerne har det fra start været vigtigt at vælge de dygtigste samarbejdspartnere. Med vores mange årige indsigt i markedet, vidste vi lige præcis hvem, vi skulle henvende os til. Derfor gik der også kun et halvt år, fra ideen blomstrede, til det færdige produkt var klar til smagning. Det har været vigtigt for os at have et produkt, der kvalitets og prismæssigt sidder lige i skabet. Det er kun lykkedes for os ved at holde os helt tæt på alle dele af produktionen.

Noget andet vi har prioriteret højt har været at lave et produkt, der fungerer godt i en bred sammenhæng – ikke kun til specifikke drinks. For os er spiritussen ikke målet i sig selv, men skal opfattes som en del af noget større. Nemlig den færdig drink eller cocktail.

 

Du kan bestille Sprit & Co Økologisk Vodka her.

 

Sprit & Co Økologisk Gin kan du bestille her.

 

 

Nordisk Brænderi

Vi har længe haft stor respekt for det arbejde, som Anders Bilgram laver. Derfor har vi i lang tid gerne ville lave noget sammen med ham. Så da tiden kom til at vælge destilleri, faldt valget helt naturligt på et samarbejde med Nordisk Brænderi i Fjerritslev. Det har været vigtigt for os, at vælge et dansk brænderi, og samtidig skulle det også være nogen, der i sandhed har styr på kvaliteten. Det må vi sige, at Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi lever op til.

I udvælgelsen af delene til vores to nye produkter har det været vigtigt for os kun at vælge det bedst mulige. Derfor er vores ingredienser nøje vurderet og smagt op mod hinanden for at skabe de helt rigtige sammensætninger. Vores økologiske gin og vodka er begge meget klassiske i deres smag, og derfor er de perfekte til at bruge i en lang række forskellige drinks.

 

Økologisk og CO2-venlig

Udover at vores to nye produkter er økologiske, har vi også taget hensyn til klimaet. For at mindske CO2 aftrykket foregår alle dele af produktionen i Danmark. Destilleringen bliver lavet i Fjerritslev, og så bliver de tappet på flasker. Flaskerne er lavet af letvægtsmateriale for at gøre transportbelastningen – og derved brændstofforbruget – så småt som muligt.

Etiketterne er tegnet og designet af en af de dygtigste danske etiketdesignere, Marko Colors Geometry. Vi er meget glade for, at han har lyst til at spille med i det her projekt. Som kunstener har han en løssluppen stil, der samtidig rummer af kvalitet. Det kan vi godt se os selv i.