Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

KLAR TIL JULEN, VINHANDLER?

Vi synes, at julen er en fuldstændig fantastisk tid, og nu skal vi fortælle dig hvorfor.

En tid hvor man varmer sig foran pejsen og i familiens kærkomne selskab, mens man spiser god mad, drikker dejlig vin og lækre cocktails.

Det er hjerternes fest og gæstfrihedens tid, hvor man besøger gamle venner og fjern familie, og som du nok kan høre, så elsker vi julen her hos Sprit & Co. Det skyldes, at vi i juletiden får lov at nyde og promovere nogle lidt andre produkter, end vi gør resten af året.

For os er julen lig med kraftige vine, udsøgt rom og gerne et lækkert glas champagne – især når vi nærmer os nytåret. Netop de tre produktkategorier er noget af det vi, foruden vores store udvalg af barudstyr, har rigtig meget fokus på i vores julekatalog, som lige er landet. Denne side er dedikeret til at fremhæve, hvorfor vi har fokus på netop disse produktkategorier. Det skyldes, at vi gerne vil forklare, hvorfor vi mener, at produkterne bør have en plads på alle vinhandleres hylder op til jul.

Ønsker du at modtage vores julekatalog, eller har du spørgsmål til noget i artiklen eller til os generelt, så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@sprit-co.dk eller tlf. +45 32 11 46 38.

Sammen sørger vi for, at du har det helt rigtige udvalg på dine hylder op til jul!

RON DIPLOMÁTICO

Hvem elsker ikke et godt glas rom? Med sin runde smag og omfavnende sødme passer rommen perfekt som et lille glas efter julemiddagen. Den høje alkoholvolumen hjælper på det begyndende madkoma, og så er det bare vanvittigt hyggeligt at sidde i en lænestol foran pejsen, mens man nyder et glas rom.

Diplomático er en venezuelansk rom, der har vundet utallige priser ved verdens største spirituskonkurrencer. Den har desuden fungeret som indgangsportal til rommens vidunderlige verden for rigtig mange romentusiaster i Danmark. Af den grund er Diplomático det oplagte valg, når du skal hjælpe dine kunder med at vælge lidt lækkert til desserten i juledagene. Diplomático fungerer nemlig både som et indbydende første møde med romverdenen og som en værdsat klassikker blandt de, der har nydt rom i lidt længere tid.

I vores julekatalog fremhæver vi fem forskellige rom fra Diplomático’s portefølje, som alle leveres i flotte gaverør, der er klar til at ryge direkte på hylderne i din butik. Vil du se endnu flere varianter end de fem i kataloget, kan du se hele vores store udvalg af Diplomático her.

GRANDES SERRES

Grandes Serres laver fantastiske vine i det sydlige Rhône, hvor de råder over 12 hektar vinmarker. Vinene er kraftige, elegante, frugtige samt levende, og det skyldes især vinhusets sublime håndværk, der blandt andet indebærer håndplukkede druer, lang maceration og daglig ompumpning.

Vi har udvalgt netop vinene fra Grandes Serres, fordi deres udsøgte Rhône-vine passer ekstraordinært godt til den fede julemad. Vinen skal fungere som medspiller til julemiddagen, så alt går op i en højere enhed – og den rolle udfylder vinene fra Grandes Serres til UG!

Der er ingen tvivl om, at du får sindssygt meget kvalitet for pengene med disse flasker, og derfor er Grandes Serres det oplagte valg, hvis du skal anbefale julevinen til dine kunder.

I julekataloget har vi fremhævet fire flasker fra Grandes Serres, men hvis du vil se resten af vores udvalg fra det fantastiske vinhus, kan du finde vores udvalg her.

A. ROBERT CHAMPAGNE

Når alt kommer til alt, er julen en fejring – og fejring er lig med champagne. Det samme gælder for nytårsaften, som jo falder umiddelbart efter juledagene. Derfor er det indlysende, at du skal have noget udsøgt champagne klar på dine hylder, når kunderne kommer og skal finde flasken til juleaften, eller til når klokken slår 00.00 d. 1. januar.

Vores bud på en sådan flaske er en af flaskerne fra A. Robert, der siden 1722 har lavet vidunderlig champagne, fra druer de selv dyrker og efter alle kunstens regler. De producerer friske, elegante og komplekse champagner, som ganske enkelt smager fantastisk.

Kunderne kan godt lide at være tidligt ude, og hvis de allerede har planlagt at købe julevinen hos dig, er der stor sandsynlighed for, at de også kommer til dig, når de skal bruge bobler – derfor opfordrer vi til, at du allerede nu får de rigtige flasker hjem på hylderne.

BARUDSTYR FRA NORDICBAR

Denne artikels joker er barudstyret, for hvad har barudstyr med julen at gøre, tænker du nok. Tja, som vi skrev i starten, er julen lig med cocktails men da også med gaver! Værtsgaver, adventsgaver, mandelgaver, julegaver og vi kunne blive ved. Der er sket et skifte i danskernes tilgang til spiritus – de vil have cocktails, og tro os når vi siger, at flere end nogensinde før eksperimenterer med cocktails derhjemme. Derfor er et sæt barudstyr til den spiritusinteresserede eller den, der har alt, en sjov og anderledes gave – og køber du udstyret hos os, får du det endda leveret i flotte gaveæsker. Barudstyret er klar til at ryge på dine hylder med det samme, og derfra er det bare at vente på, at kunderne kommer, og køber det hos dig.

Barudstyret er fra brandet Nordicbar, som er Sprit & Cos. eget brand. Udstyret er designet i samarbejde med firmaets ansatte – det var oplagt da størstedelen af os har erfaring fra barer i hele landet. Af den grund er der virkelig tale om nogle af de allerbedste produkter på markedet, for uden at skulle prale, så ved vi virkelig, hvad vi taler om.

Vi har alt fra shakers, jiggers og strainers til andet bartilbehør og -udstyr: du kan finde det hele hos os. Vi fører sågar vores udstyrsserier i adskillige farver herunder sølv, kobber, guld og sort, så der skulle gerne være noget for enhver smag!

Hvis vi har fanget din interesse, kan du se vores kæmpestore udvalg af barudstyr her.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co