Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

BÆREDYGTIG DANSK KVALITETSGIN

Henrik Hammer, som er manden bag højt elskede gin som fx Geranium Gin og Old English Gin, løfter bæredygtighed til helt nye højder med ny bæredygtig gin og spiritus. Gingeniet har nemlig købt det gamle Vintre Møller Bryggeri & Kildevandsfabrik. Det vil han genoplive og benytte til at fremstille sine produkter. På den måde får Henrik Hammer 100% kontrol over samtlige led i processen. En proces hvor kvalitet og bæredygtighed står øverst på dagsordenen.

Bæredygtig gin

Indehaveren af Hammer & Son er i fuld gang med at renovere det gamle og idylliske anlæg, Vintre Møller. Vintre Møller er beliggende i den grønne kommune Lejre. Her er han også selv er flyttet til med sine børn.

Henrik Hammers mission er at fremstille lokale og bæredygtige spiritusprodukter fra en selvforsynende og overvejende økologisk produktion. Et af tiltagene er at købe dansk vindmøllestrøm, men på længere sigt er målet, at strømmen også skal komme fra solceller, der skal installeres på taget af møllehuset og tappehallen.

Selvforsynende

Det er ikke kun strømforsyningen til produktionen, som skal leve op til Henrik Hammers høje krav til bæredygtighed. Målet er at alle råvarerne til gin, whiskey, vodka og akvavit skal komme fra anlæggets økologiske og fredede jorde. Det gælder også deres pink grape og andre citrusfrugter! Det virker måske lige lovligt ambitiøst at dyrke eksotiske citrusfrugter i kolde Danmark, men man bruger faktisk ikke mere end 4 grapefrugter til at fremstille 1000 liter af visse Hammer & Son gin, og derfor vil pladsen i Vintre Møllers orangeri være mere end rigeligt til dyrkelsen af citrusfrugter.

De resterende ingredienser trives fortrinligt i det danske klima, så der er ikke nogen problemer, hvad dét angår. Og for at det ikke skulle være nok, så er der også en naturlig kilde med det reneste vand på Vintre Møller, som indgår i samtlige produkter der produceres få meter derfra. Så man kan roligt sige, at der er taget højde for ALT, hvad angår klimaneutral produktion.

Men Henrik Hammers ambitioner stopper ikke her. De gamle charmerende møllebygninger kræver trods alt en del renovering, så de færdige produkter kan leve op til de høje krav til kvalitet. Hvad angår både istandsættelser og produktion forlanger han, at det bliver udført af lokal arbejdskraft og med materialer fra lokale leverandører.

Dette projekt viser tydeligt, hvor kompromisløs den succesfulde ginmand er. Denne kompromisløshed skærer tydeligvist igennem, i alt hvad han foretager sig. Det bliver afspejlet i Hammer & Sons utallige priser og anderkendelser på globalt plan. I sandhed en etisk- og kvalitetsbevidst mand, som forvandler, alt hvad han rører ved til smagfuldt guld.

Klik her for at se Vintre Møller Sustainabiliy Report 2020.

Læs mere om Geranium Gin her.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde