Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

FINCA MERYOS

Finca Meryos, en familievirksomhed, blev født ud fra en todelt drøm om dels at skabe en fremragende vin, og dels at arbejde tæt sammen med naturen. Deres vision er at tilbyde et udvalg, der i sandhed repræsenterer, hvad området kan og fremviser deres passion for gode vine. Druerne til deres vine bliver nøje udvalgt fra de bedste vinmarker i Gumiel de Mercado – Burgos regionen. Kun de bedste materialer kan lave de bedste vine.

Laura Hoyos, startede Finca Meryos i 2013. I dag dyrker hun spændende vine fra et af de mest populærer vinområder i Spanien. Laura ønsker høj kvalitet i sine vine og forsøger at tilføre lidenskab, historie og stolthed til dem gennem et troværdigt og velsmagende udtryk af terroir fra området Ribera del Duero. Vinene er af høj kvalitet og betragtes som nogle af de bedste i ”Denominación de Origen”. Ejendommen er beliggende i Gumiel de Mercado, en lille landsby i den vestlige del af Ribera del Duero DO.

Hos Finca Meryos bruger de en blanding af gamle vintraditioner og moderne vinfaciliteter samtidig med, at de respekterer naturen og miljøet, til at producere og udvikle moderne kvalitetsvine i Ribera del Duero. Deres vine er udelukkende lavet på Tempranillo-druer og bliver håndplukket for at sikre kvaliteten. Kun amerikanske og franske egetræsfade bliver brugt til modningsprocessen. Her ligger vinen i lang tid for at den gode smag og kvalitet kan opstå.

Du kan finde Finca Meryos egen hjemmeside her.

Ribera del Duero

Da Ribera del Duero opnåede sin D.O. status i 1982, var der kun ni vingårde og 15.000 hektar vinmarker. Tempranillo, der er den mest dominante drue i området, er en mørk drue med en tyk skal. Den modner tidligt på sæsonen for at overleve den korte periode, den har at vokse i. Sorten er i stand til at lave komplekse vine, der kan udvikle sig over tid. For at blive anerkendt af D.O. skal vinene bestå af mindst 75% Tempranillo. Der bliver næsten kun lavet rødvine i området. Ribera del Duero betyder ”Duero-breden”, og floden deler faktisk regionen. Floden giver også vand til de lokale vinmarker, og til nabolandet Portugals førende vinregion. I Portugal hedder floden Douro.

D.O. Ribera del Duero ligger på den forhøjede nordlige plateau på den iberiske halvø i Castilla y León, cirka to timer nord for Madrid. Det ligger 800 meter over havets overflade. Området er ret ungt i forhold til at have den prestige i vinverdenen, som det har. Unico vinen herfra bliver ofte anset som Spaniens bedste vin.

Klimaet i Ribera del Duero

Regionens fastlandsplacering sammen med effekten af de beskyttende bjerge giver et ekstremt klima. Varme og tørre somre efterfulgt af barske vintre. Der kan også nemt fremkomme frost i forårsmånederne. Temperaturene svinger mellem -18 grader og op til 40 grader. I vækstsæsonen byder de høje dagtemperature ofte på forholdsvis kolde aftener. Det resulterer i optimale vilkår for opbygningen af aroma i druerne. Vinene har en tendens til at blive mørkere og mere kraftfulde end andre vine fra området, og de har også blødere, men faste, tanniner.

Modningskravene for Ribera del Duero matcher dem, der er sat på Rioja. Crianza rødvine skal modne i mindst to år, hvor 12 måneder er på egetræsfade. Reserva vine skal modne i tre år, hvor 12 måneder er på egetræsfade. Gran Reserva skal modne i mindst fem år, hvor to af dem skal være på egetræsfade.


Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co