Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Domaine St. Patrice

Navnet Saint Patrice stammer fra 1800-tallet. Gennem tiden er vingården, vinen og druerne blevet formet til det vi kender i dag. I 2009 købte Guy Jullian og hans søn Jérôme vingården. De sidst ankomne i den beskedne familie af vinbønder fra Châteauneuf-du-Pape blev de første til at eje en monopol-mark i området.

Vinmarken er placeret lige i hjertet af Châteauneuf-du-Pape i området Saint Patrice. Her er der god udsigt til det slot, der dominerede landsbyen i gennem 800 år. Marken vender mod syd. Jordbundens overflade er lavet af flintesmåsten, der giver originalitet og værdi til området. Undergrunden er rig på ler og sand. De specielle karakteristikker giver det terroir, der er Clos Sanit Patrice stærke identitet og fantastiske kvalitet – takket være den perfekte balance mellem varme fra flinten og kulden fra leret og lyset fra sandet.

Markerne bliver dyrket ud fra et økologisk princip og udvikler sig ud fra høje standarder, præcision og tålmodighed. Guy og Jérôme Jullian benytter sig af traditionelle teknikker og ingen kemikalier. Her bruger de deres erfaring til at udvikle deres vine. Alle druer bliver høstet ved håndkraft, og først når de har opnået den perfekte modenhed.

Balance, elegance, finesse og mineralitet karakteriserer Clos St. Patrice.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde