LALA Tequila Resposado er modnet på nye egetræsfade i fire måneder. Det friske træ giver noter af karamel, vanilje og egetræ. Det tilfører til aroma, smag og farve. Resultatet er en lækker blød men røget tequila.
LALA Tequila Resposado hører hjemme i Amsterdam, men det var et ophold i Brooklyn, der fik de to hollandske venner (Ambre og Iris) til at bringe tequilaen fra New York hjem til Nederlandene. Efter de kom hjem holdt de fast i deres minder, men tequilaen havde de ikke. Den åbenlyse løsning var naturligvis at skabe Amsterdams første tequila brand.
Tequilaen er lavet med 100% agave i hjertet af tequila regionen, i Jalisco, Mexico. Hvert lille batch er håndlavet på et prisvindende destilleri, der sikre kvaliteten i hver eneste tør. Denne bløde tequila har både en frisk og en klassisk stil.
LALA Tequila starter med agaven. Den bliver bagt i over 9 timer for at få en blød piña, der får sukkeret til nemmere at blivet knust. De bagte piña bliver knust for at frigive juicen, der vil blive til tequila. Sukkeret vil fermentere til gær. Det er en naturlig proces, der omdanner sukkeret til alkohol på 72 timer. Herefter bliver det destilleret to gange, og det giver en ren og blød tequila.