Barsol Puro Quebranta Pisco er en fantastisk pisco fra det peruanske destilleri. Bodega San Isidro. Dens komplekse smag er perfekt til brug i cocktails som fx den klassiske Pisco Sour. Men hvis du spørger en lokal fra Ica-regionen i Peru, så vil de mene, at du skal drikke det rent.
Hvordan er Barsol Puro Quebranta Pisco produceret?
Barsol Primera Quebranta er destilleret på frisk vin fra 100 procent Quebranta druer fra den sydlige dal i Ica-regionen i Peru. Denne druesort giver en meget ren og klar pisco, hvilket kendetegner en klassisk og traditionel pisco.
Det Peruanske destilleri, Bodega San Isidro, har produceret en række af anerkendte produkter og har fået stor international succes. Denne succes kommer fra en lang og kompleks proces, som destilleriet selv har kontrol over. Det vil sige, at Barsol Pisco stiller enormt høje krav til hele processen - lige fra valg af drue til aftapning på flaske.
Læs mere om det Barsol Pisco her.
Hvordan smager Barsol Puro Quebranta Pisco?
Du vil opleve aromaer af pære, røde æbler, frisk skåret græs som komplimenteres med tør frugt og wienerbrødnoter samt frisk fløde og kakao, der afbalanceres med sarte citrusnoter. Smagen er dejlig kompleks og du vil smage moden pære, røde æbler, rød drue, citrusnoter, ristet mandel, valnødder og pecan som balancerer med hints af mørk chokolade, korn, tørret abrikos og moden mørk bærfrugt. Finishen er rund, elegant og lang.
Hvordan bør denne pisco nydes?
Hvis du spørger pisco-elskere fra Peru og Chile, så vil de sige at du skal drikke det rent, og det kan man helt klar også. Vi anbefaler dog at bruge Barsol Pisco i cocktails grundet pisco's fantastiske alsidighed.
Barsol Puro Quebranta Pisco er vidunderlig i cocktails som f.eks. den klassiske Pisco Sour, Chilcano eller Pisco Mojadito.