Likøren, Maraschino Perla Dry, er en hyldest til Luxardos lange og flotte historie, som nu har været en central spiller i spiritus-branchen i 200 år!
Hvad er specielt ved Perla Dry?
2021 er en meget vigtig dato for Luxardo, da det markerer deres 200-års jubilæum. For at fejre den glædelige milepæl lægger virksomheden nu et nyt produkt på markedet - Maraschino Perla Dry. Likøren udgives i et strengt begrænset antal, og bliver det mest prestigefyldte produkt i Luxardos sortiment. Denne Maraschino Luxardo Riserva Speciale blev sidst produceret i de fjerne 1970'ere. Maraschino Perla Dry har et højt alkoholindhold (40% alc. / Vol.), Et betydeligt reduceret sukkerindhold (deraf betegnelsen "tør") med en marasca-kirsebærdestillatbase, der er mere end 50 år gammel.
Likøren markedsføres i en begrænset mængde (4.999 nummererede flasker) og kan genkendes af et nyt, originalt Liberty-mærke og en prestigefyldt gaveæske, der minder om skikken i det høje samfund i slutningen af det 19. århundrede.
Se resten af Luxardos fantastiske sortiment og læs mere om deres imponerende historie her.
Maraschino Perla Dry egenskaber:
Farve: Krystalklar
Aroma: Kirsebær samt ristede nødder og et strejf af røg.
Smag: Intens, tyk og sirupagtig med sødme der opvejes af frugtartethed. Meget stærk aromatiseret - koncentreret kirsebærsaft og kirsebærsyltetøj med hints af peber.
Emballage:
Flasken kommer i antikblåt glas med 200-års logo dekoration i nakken, og er håndindpakket i halm og rød kapsel, der minder om den første udgave fra begyndelsen af 1900-tallet. Derudover medfølger der en flot gaveæske af øko-læder, som indeholder en pjece om virksomhedens historie og deres 200-års jubilæum. Gaveæsken kommer i et beskyttende kabinet af stof, der bærer frisen fra de 200 år.
GMO-fri | Kosher-certificeret | Vegansk venlig
Udvalgte anmeldelser
Kirsebær samt ristede nødder og et strejf af røg i duften. Intens, tyk og sirupsagtig i smagen; men hvor kirsebærfrugten kommer snigende. Flot balanceret med en meget lang og vedvarende afslutning. Nærmest et måltid i sig selv.