Bitter Truth Apricot Liqueur kombinerer saften fra solmodne abrikoser med en abrikos-schnapps, der blev destilleret fra den samme frugt, og præcis den rigtige mængde sukker.
Forestil dig friske, saftige, dugfriske abrikoser med gul skræl. Denne abrikoslikør har en sød lethed fra saften og en snert af mandler i næsen. Mens på ganen skærer en cremet tørret abrikossmag først igennem, afbrudt af karamel biscotti midt på ganen og afrundet med varme, kogte abrikoser endnu engang.
Bitter Truth Apricot Liqueur karakteristiske frugtighed og reducerede sukkerindhold er fængslende. Den er udtryksfuld og uundværlig i mange klassiske og moderne cocktailopskrifter. Gør dine smagsløg nysgerrige og bland den med vin eller champagne, i en cocktail eller over is, og det vil være lige, hvad lægen bestilte.
Stephan Berg og Alexander Hauck startede deres produktion af bitters i 2006. Der findes bitters med stort set alle smagsvariationer lige fra søde frugtige til tørre krydrede og tunge. Traditionelt laves de ved infusion af de ønskede urter, frugter, kryderiblandinger etc. i spiritus med høj alkoholprocent.
Bitters fungere som bartenderens ”salt og peber” og sætter det sidste præg til balancen og smagsnuancen af en cocktail.
Du kan læse mere om Bitter Truth her.