Veuve Clicquot Brut
De små perler danser til overfladen i den gyldne champagne, mens noter af citroner, bagte æbler, nybagte kager og vanilje følger med op ad glasset. En øjeblikkelig friskhed og kraft, som kendetegner Veuve Clicquot Brut - der efterfølges af en symfoni af frugtsmag.
Champagnen anbefales ved 8 grader.
Veuve Clicqout
Veuve Clicqout er et stolt fransk champagnehus. Det kunne faktisk have været helt anderledes. Grundlægger Philippe Clicquot lagde grundstenene i 1772 og var med til at udvikle den måde, vi laver champagne på i dag: Méthode champenoise. Hans søn overtog forretningen i 1801, men døde desværre af tyfus som kun 30-årig. Derfor blev det den kun 27-årige enke Madame Clicquot, der overtog produktionen helt uden begreb om champagne i 1805 - og det endda i en verden fuldstændig domineret af mænd.
Og grundet den finurlige historie, så er dette jo intet mindre end et fremragende bud på en mors dags gave.
Og husk nu
Mark Twain, den amerikanske humorist og forfatter sagde legendarisk - "Too much of anything is bad, but too much champagne is just right" - så må champagnen leve videre i Mark Twains ånd.