Bitter Truth Chocolate Bitters visker grænserne ud mellem gamle verdens bittere og nye verdens smagsoplevelser. Dybe chokoladenoter understøttes af klassiske bitre smage og fremhæves med et strejf af krydderi. Kakao-smør og mørk chokolade forfører næsen. Antydninger af vanilje, kanel og bitre toner af enzian og malurt vækkes på ganen.
Bitter Truth Chocolate Bitters fungerer exceptionelt godt med søde vermuter og alle slags lagrede spiritus som whiskey, rom, tequila og brandy. Tilføj en dash til en Manhattan eller Negroni for at begynde at udforske dens komplekse smag, eller brug den i en Tequila Old Fashioned for at fremhæve spiritussens vegetale egenskaber.
Mørk, kraftig og kompleks. En bitter med noter af mørk chokolade, kanel og krydrede nuancer fra klassiske urter som træ, bark og lavendel.
Stephan Berg og Alexander Hauck startede deres produktion af bitters i 2006. Der findes bitters med stort set alle smagsvariationer lige fra søde frugtige til tørre krydrede og tunge. Traditionelt laves de ved infusion af de ønskede urter, frugter, kryderiblandinger etc. i spiritus med høj alkoholprocent.
Bitters fungere som bartenderens ”salt og peber” og sætter det sidste præg til balancen og smagsnuancen af en cocktail.
Du kan læse mere om Bitter Truth her.