Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

CAVES MESSIAS

I Portugal har man altid ønsket at komme ud over stepperne og ekspandere. En stolt og stor vinproducent i Portugal er Caves Messias, og man skulle tro, at de havde været i mesterlære hos Vasco da Gama. Udover at producere vine og portvine fra øverste hylde, så ekspanderer de også ufortrødent. I dag er 65% af virksomhedens produktion eksporteret til udlandet. Den rivende udvikling, som Caves Messias har oplevet, kan forklares ved de utallige priser og den positive omtale som de har høstet de seneste år.

CAVES MESSIAS

I den lille by Mealhada i hjertet af Portugal ligger Caves Messias. I 1926 valgte Messias Baptista, som var uddannet købmand, at vælge den lille by som hovedsæde for sine store ambitioner.

Allerede to år efter grundlæggelsen valgte Messias Baptista at ekspandere til andre lande i Europa. Caves Messias har lige fra starten ønsket, at gøre sig synlige internationalt. Det gør de uden at gå på kompromis med deres kerneværdier. Deres værdier er bl.a. at respektere klimaet og de lokale omgivelser, de ønsker at have et stort fokus på de ansatte og at sikre, at de er stimuleret i deres arbejde. Endnu et fokuspunkt er Caves Messias’ store fokus på fleksibilitet og respekt for deres forhandlere.

QUINTA DO CACHÃO

Hvis man bestiger de stejle skråninger i Quinta do Cachão, så vil man på toppen finde et lille kapel. Fra dette kapel er det muligt, at se ud over de 200ha vinstokke, som Caves Messias ejer i området. Derudover er samtlige af Messias’ vinmarker i området stemplet med en Rating:A, som er den højeste.

Quinta do Cachão ligger i Douro-dalen, som i senere år er blevet et sted, som vininteresserede danskere prioriterer at besøge, hvis man lægger vejen forbi Porto. Det naturskønne område kom også på UNESCOs verdensarvsliste i 2001.

Første gang vinmarkerne blev plantet, var i 1845. Det var først i 1956, at Messias-familien valgte at købe rettighederne til markerne. I 1958 købte familien de tilstødende grunde for at kunne udvide produktionen.

Touriga Nacional og Touriga Franca er de dominerende druer. Det er også disse druer, som indgår i størstedelen af portvinene.

PORTUGAL OG DOURO-DALEN

Det var englænderne, der opfandt den søde portvin. De opkaldte den efter Porto, den næststørste by i Portugal. Dengang måtte englænderne importere vinen fra Portugal, da ærkefjenden – Frankrig, ikke ville slukke tørsten på det trængende folk. I stedet måtte de skaffe vinen fra Douro-dalen, som gennemstrømmes af floden Douro, som i folkemunde bliver kaldt den gyldne flod.

Den engelske forbindelse er stadig tydelig. Hvis man tager en tur i lokalområdet, vil man opdage, at mange af de store handelshuse stadig har britiske navne.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co