Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bonal og Cykelløb

 
Bonal og tour de france

 

Tour de France, verdens mest berømte cykelløb, har en lang og rig historie, som mange virksomheder i løbet af årene har ønsket at være en del af. Bonal har en unik forbindelse til Tour de France. De var nemlig en af de første sponsorer af det ikoniske løb.

 

 

Partnerskabet blev et symbol på Bonals engagement i at støtte en af de største sportsbegivenheder i verden. Som en af de ældste sponsorer af løbet har Bonal været med til at forme og fejre dette fantastiske cykelløb. Bonal blev serveret som en aperitif ved forskellige arrangementer og festligheder forbundet med løbet, og deres tilstedeværelse blev en integreret del af Tour de France – oplevelsen. 

 
Bonal
Bonal fra Dolin er en aperitif med en lang historie og en unik smagsprofil. Det er en elsket drik, der er blevet et symbol på tradition og kvalitet inden for den aromatiserede drikkeverden. 

 
Historien bag Bonal
 

Bonal har sin oprindelse helt tilbage i 1865, hvor Dr. Hyppolite Bonal grundlagde destilleriet. Her brugte Dr. Bonal sin store viden om planter til at skabe, med hans egne ord: En hedvin, der giver komfort, livlighed og vækker appetiten. 


Smagen

Den særlige og komplekse smag i Bonal stammer fra en blanding af gentianrod, kinabark og en hemmelig kombination af urter og krydderier, der giver en særegen smag, som folk verden over har lært at elske. 

Det er en alsidig aperitif, der kan nydes på forskellige måder. Traditionelt serveres den kold og ren, for at fremhæve smagen. Nogle foretrækker at blande Bonal med is, sodavand eller tonic for at skabe en forfriskende cocktail. Uanset om du nyder den ren eller i cocktail, er Bonal en aperitif, der inviterer til hygge og afslapning.  
Cykelløb for bar- og restaurantbranchen
 

I andledning af Tour de France og Bonal har vi valgt sammen med Paloma bar, at lave et cykelløb for bartendere. Vi ønsker at samle den danske restaurations- og barbranche til en hyggelig dag, hvor vi besøger forskellige barer i København og løser opgaver på ladcykler. 

 

Løbet bliver afviklet den 21. august kl. 14.00. Der vil være start fra Paloma. Efter opgaverne er løst vil der være lidt mad og cocktails på Paloma fra kl. 16.30.

Så hvis du er bar- eller restaurantpersonale med gode ben, så send en mail til carl@shoppencph.dk for at stille op i løbet! Har du ikke selv en ladcykel har vi enkelte lånecykler fra Omnium og Bulleit. Vel mødt!

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde