Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

BODEGAS TRES PILARES

Bodegas Tres Pilares blev etableret I 2013. Men selvom vingården er forholdsvis ny, har den alligevel dybe familierødder. Tres Pilares betyder ”tre søjler.” De tre søjler refererer her til de tre brødre: Juan Antonio, Eustaquio og Jaime. De tre brødre er vokset op i et 50 år gammelt vindynesti, der tog sig kærligt af 70 hektar vinmarker. De stræber efter at give alt, hvad de har til alle dele af produktionscirklen. En cirkel, der starter med druen og ender i en sublim flaske Verdejo, der stimulerer alle forbrugerens sanser.

Hemmeligheden bag god vin ligger i jorden, og selvfølgelig også i hænderne på producenterne. De tre brødre er et fremragende eksempel på, hvad man kan opnå med dedikation, indsats og en masse kærlighed. Hos Bodegas Tres Pilares husker de altid på vinens oprindelse, og giver ikke afkald på drømmen om at opnå mere. En sti og en drøm, der kulminerer i et produkt, der er så spansk og velkendt som vin. Deling af god mad og god vin er en af de bedste måder at lære en person at kende, at fejre præstationer og jubilæer, og tale om hverdagens skærmydsler.

Bodegas Tres Pilares er placeret i La Seca i hjertet af DO Rueda. Et område med kontraster, en diversitet i jordbunden og perfekte forhold til at dyrke Verdejo. Den langsomme proces, stilheden, temperaturene og vejret er alle faktorer, der fremmer de eksplosive aromaer og skabelsen af unik vin.

Fladt, højland, der kan modstå lange kolde vintre, korte forår med frost og varme og tørre somre gør, at vinen er nødt til at finde vand langt nede i undergrunden. Det giver Verdejo druerne deres særlige karaktertræk. Nedbøren er knap. Der falder mindst 300 liter og maksimalt 500 liter om året. Til sammenligning falder der mellem 700 og 900 liter om året i Danmark. Stokkene blomstre sent, så beskæringen finder sted i marts og nogle gange endda først i april.

Rueda

Rueda er en spansk vinregion, der er placeret ved Duero floden omkring 150 km nordvest for den spanske hovedstad, Madrid. Rueda ligger på omtrent samme breddegrad som Ribera del Duero regionen. Området er kendt for sine tørre og aromatiske hvidvine, der hovedsageligt er lavet på Verdejo-druer. Disse friske vine er ideelle til at komplimentere de tunge Tempranillo-baserede rødvine fra naboen Toro.

Ruedas vingårds areal dækker 13.150 hektar, der næsten udelukkende er plantet med hvide varianter. Verdejo alene dækker 11.630 hektar. Det vil sige omkring 89 procent. Det viser, hvor langt sorten er kommet, siden dens renæssance i 1980’erne. Efter en lang periode i skyggen blev Verdejos potentiale genopdaget af den respekterede Riojo producent Marques de Riscal, der producerer flere hvide Rueda vine.

Næsten alle Ruedas vingårde er forbundet til Duero-floden. Det er de enten langs dens bredder eller dens forskellige bifloder. De fineste Rueda-vinmarker er dem, der er tættest på Duero, hvor jorden er mere kalkholdig.

Klimaet er fastlandsklima, så der er varme og hårde somre, og kolde vintre med frostvejr. De varme og tørre sommerdage bliver efterfulgt af kølige og sprøde nætter, der forfrisker vinene og hjælper med at optage den vigtige syre. Cordillera Cantábrica bjergene beskytter Rueda mod påvirkning fra Atlanterhavet.

Nye reguleringer i 2020

I 2020 godkendte Consejo Regulador de Rueda en bred pakke af forandringer. Forandringerne gjaldt fra årgang 2019, og tilføjede Chardonnay og Viognier til de tilladte druevarianter. Ligesom Verdejo er Chardonnay en variant, der passer godt til Ruedas terroir. Det er muligvis også en beskyttelse mod fremtidige klimaforandringer. Samtidig bevæger denne DO sig væk fra at bruge Macabeo (Viura).

Indtil 2020 skulle en Rueda hvidvin være lavet på mindst 50 procent Verdejo. Men med de nye regler kan den også bestå af 50 procent Sauvignon Blanc. Andre forandringer er som følgende:

  • En ny kategori af ”Gran Vino de Rueda” er oprettet. Vine skal laves fra vingårde, der er mindst 30 år gamle og dyrker 6.500 kg/hektar (heraf må der maksimalt udvælges 65 procent af druerne).
  • ”Vino de Pueblo” klassifikationen er også blevet introduceret. Her kan labels vise byen, hvor vinen er lavet i. 85 procent af druerne skal komme fra det navngivne område.
  • Vintage-datarede mousserende vine må gerne inkludere termen ”gran añada, når produktionsprocessen overstiger 36 måneder.
  • Rueda Pálido kategorien er inkluderet. Dette genopliver en traditionel stil med mindst tre års ældning under en foliefilm (det beskytter vinen mod oxidation) i egetræstønder, før de bliver frigivet.


Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Husk at vi fra den 3. juni indfører nye fragtzoner. Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt jeres salgskonsulenter. 

 

Hvis du hører til postnumre 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 eller 2900:

Her skal du købe for mindst 3.500 kr. for at opnå fragtfri levering. Ellers pålægges et fragtgebyr på 100 kr.

 

Alle andre postnumre forbliver uændrede. 

 

New delivery zones

From June 3rd, our delivery zones will be changing. If you got any questions please contact your salesperson. 

 

If your postal code is 2150, 2400, 2450, 2500, 2720 or 2900:

Here, you need to make a purchase of at least 3500 DKK to qualify for free shipping. Otherwise, shipping  costs 100 DKK.

 

For all other postal codes not mentioned above nothing is changing.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co