Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bodegas Neleman

Bodegas Nelemans vine har hollandske rødder, men bliver dyrket i det spanske D.O. Valancia. D.O. står for Denominación de Origen, og betyder at vinen kommer fra det område, der står på flasken. Samtidig er der særlige regler for druesorter og udbytte, som skal overholdes.

Bodegas Neleman har særligt fokus på de originale lokale druer, så de får det bedste ud af jorden og området. Hver enkelt vin har sin egen personlighed, og man kan smage den passion og kærlighed, der er lagt i fremstillingen af den. Man lader naturen gøre sit arbejde, for god vin bliver til på vinmarken. Vingården er 100% økologisk, vegansk og CO2-neutral. Desuden drives vingården som dry farming, hvilket betyder, at der ikke bliver brugt kunstvanding.

VALENCIA

Valencia er placeret på den solrige spanske østkyst. Et område, der også er kendt for appelsiner og paella. Arkæologiske fund tyder på, at der er blevet dyrket vin i mere end 1000 år.

DO lovene for Valencia bliver reguleret af Consejo Regulador, der blev etableret i 1957. Regionen er 13.000 hektar stort, og er delt i to geografiske arealer. Det mindste areal hedder Clarino og ligger omkring 65 km sydvest fra byen Valencia og grænser op til den nordlige kant af Alicante DO. Det større område, hvor de fleste vingårde også er placeret, ligger ind i landet fra byen. Det strækker sig nord og vest hen mod Sistema Ibérico bjergene.

PRODUCENTEN

Hos Bodega Neleman går man op i det gode håndværk. De stolte vinbønder beskriver deres ukuelige flid for at skabe den perfekte vin. Det er en kombination af hårdt arbejde og tålmodighed.

DE TRE PRODUKTIONSOMRÅDER

Valencia kan ligeledes deles op i tre produktionsområder. Den første er Alto Turia, der ligger 70 km nordvest for Valencia by. Som navnet antyder, er det et eleveret område, der er centreret omkring de øvre strækninger af Turia floden. Vinmarkerne her er plantet mellem 700 til 1100 meter over havets overflade. Det gør området til det koldeste af Valencias subzoner. Derfor er det også Alto Turia, der er bedst egent til at producere hvidvin.

Det andet produktionsområde ligger længere ned i Turia dalen. Her kommer Valencias søde vine fra. Vinmarkerne og vingårdene her er centreret omkring sognene Chiva, Cheste, Godelleta, Montroy, Monserret og Turís. Området ligger mellem 150 og 400 meter over havets overflade. Her er der lidt varmere end i Alto Turia, men vinden fra Middelhavet køler det dog lidt ned.

Det sidste og tredje område i Valencia ligger øst for Turia dalen. Det hedder Valentino. Her bliver der dyrket en større variation i stil end hos de to andre. Det betyder også, at der ikke på samme måde er en typisk Valentino-vin. Der bliver fokuseret mere på kvalitet, end på at producere en hel masse liter vin, og det har givet en mere rig, frugtdrevet rødvin.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co