Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

ARTISANS OF TASTE WINNER 2022

Kunne du tænke dig 30 whiskyglade kunder i din butik hver måned? Det får du muligheden for med den eksklusive Whisky Club i samarbejde med Sprit & Co.

The Whisky Club bidrager til at skabe et whiskyfællesskab i din butik, hvor kunder diskuterer og anbefaler whisky til hinanden. Klubben bidrager til, at kunderne kommer fordi hver måned for at smage på og købe “månedens whisky” – dét er godt for din forretning!

Når du, i samarbejde med Sprit & Co., laver en Whisky Club i din butik, får du mulighed for at give dine kunder nogle unikke whiskyoplevelser. Det indebærer blandt andet smagninger og adgang til nogle helt specielle flasker hver måned. Gennem vores store netværk blandt whiskyleverandører og destillerier verden over, har vi fået fat i flasker, der er så sjældne, at vi kun importerer dem til de butikker, der er med i The Whisky Club-samarbejdet.

Vi har kun plads til 10 butikker i samarbejdet, og halvdelen af pladserne er allerede besat, så du skal være hurtig, hvis din butik skal være med.

 

Hvad får jeg ud af at tilmelde min butik?

Når du indgår et The Whisky Club-samarbejde med os, gælder dit medlemskab i 12 måneder. I de 12 måneder vil du få tilsendt én udvalgt whisky hver måned, som du får mulighed for at sælge til dine kunder.

Vi anbefaler at du sælger 30 medlemskaber til whiskyinteresserede kunder i din butik, som du vil tilbyde denne unikke mulighed. Derefter kan du sælge månedens whisky med rabat til medlemmerne i din Whisky Club. Dermed er du sikret indtjening på dit samarbejde med os, og du får skabt noget opmærksomhed omkring din butik som whiskydistributør. Derudover skaber du et unikt bånd til en håndfuld af dine kunder, som danner grundlaget for fremtidige salg og for et entusiastisk whiskyfællesskab blandt kunderne i din butik.

 

Hvilke flasker får jeg tilsendt, hvis jeg melder mig ind i The Whisky Club?

Vi kan desværre ikke oplyse det specifikke sortiment endnu, vi lover til gengæld, at det er noget fantastisk whisky, vi har i ærmet. Sortimentet består af 12 forskellige whisky fordelt på udsøgte single malts, spændende blended malts og krydrede Islays. Derfor er der virkelig noget at frem til!

 

Hvilke butikker har allerede oprettet en Whisky Club?

Skal din butik være den næste på listen?

 

Spørgsmål og tilmelding

Har du spørgsmål til konceptet, eller ønsker du at reservere en plads i klubben, kontakt os da på tlf.: +45 32 11 46 38 eller mail: info@sprit-co.dk.

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde