Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Tamdhu er et traditionsrigt skotsk destilleri, hvis historie går helt tilbage til 1897. Lige siden grundlæggerne åbnede dørene op, har Tamdhu’s vision været, at lave verdens bedste whisky.

Med brug af kvalitetskildevand fra egen kilde, traditionelle destilleringsmetoder og de bedste sherryfade der findes på markedet, har Tamdhu formået at producere en Speyside Single Malt Scotch Whisky af højeste kvalitet, der vil få et smil frem på enhver whisky-elsker.

Tamdhu henter vand til produktionen direkte fra Tamdhu-kilden – inden det løber ud i River Spey. Det rene vand, destilleriets premium maltede byg og de spanske sherryfade er rygraden for Tamdhu’s høje kvalitet.

Derefter er der blot tålmodig venten, så sherryfadene får tid til at gøre sit arbejde. Resultatet er en rig og varm palet med hints af ristede noter fra de omhyggeligt ”toastede” egefade.

test

Tilbage i 1897 gik en gruppe ligesindede entreprenører sammen for at skabe deres fælles ambition – verdens bedste whisky. De samlede, hvad der i dag svarer til 20 millioner pund, og begyndte at gøre deres vision til virkelighed.

Lige fra started havde alle, der var involveret med Tamdhu det samme mind-set – kun det bedste er godt nok. Én af 1800-tallets bedste arkitekter og ingeniører inden for destillerier, Charles C. Doig, blev hyret til at tegne og bygge selve destilleriet, på den bedste lokation ved flodbredden af River Spey. De valgte udelukkende at anvende de bedste og mest avancerede teknikker inden for whiskydestillering samt de bedste sherryfade fra Spanien. Scenen var sat.

I 1949 måtte Tamdhu udvide og modernisere sit destilleri for at følge med efterspørgslen samtidigt med at skåne de hårdtarbejdende medarbejdere på gulvet, som førhen klarede størstedelen af opgaverne med håndkraft. Der blev bl.a. erhvervet en Saladin-box, hvilket forbedrede maltningsprocessen, så medarbejderne ikke skulle malte med håndkraft. I 1970 blev der købt 4 nye destilleringsapparater, så produktionen kunne følge med efterspørgslen samtidigt med at den høje kvalitet af spiritussen kunne opretholdes.

2010 blev dog enden på en era… Eksterne forhold pressede destilleriet til at lukket dets døre og alt produktion afsluttede. Men to år efter så Ian Macleod Distillers potentiale i det skotske destilleri, og åbnede op for destilleriet igen for at bygge videre på det imponerende ‘Tamdhu Legacy’. De nye ejere ønskede, at alt skulle gøres på samme måde, som grundlæggerne havde for øje. De samme lange og traditionelle destilleringsprocesser og den samme passion for sherry-modning på fad af højeste kvalitet.

I dag, over 100 år siden destilleriet åbnede sine døre, er Tamdhu stolte af at anvende de samme metoder og fade som Tamdhu’s grundlæggere ønskede. Fokusset på topkvalitet og anvendelsen af sherryfade skaber en Speyside Single Malt Scotch Whisky, der er navnet Tamdhu værdigt.

Mød Tamdhu-teamet. Det er dem, som producerer hver eneste dråbe Tamdhu single malt whisky. Tamdhu mener dog ikke, at ordet ‘team’ yder dem retfærdighed. Ordet familie er nok tættere på sandheden, og her menes det bogstaveligt. De har fædre og sønner, svigerforældre, fætre og bedste venner, der alle arbejder sammen på destilleriet.

En stor del af ‘familien’ er født og opvokset på Speyside, så du kan forestille dig, at det er langt mere end blot et job for dem – det er en livsstil.

Distillery Manager, Sandy McIntyre, har en stærk tro på, at de relationer, som de deler, påvirker selve whiskyen. Med hver dram af Tamdhu kan du smage deres fælles passion for produktion, og hvor hårdt de arbejder sammen. Det er dette bånd, der hjælper med at gøre hver dråbe Tamdhu til den bedste udgave af sig selv.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co