Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Provenance er en whiskyserie fra Skotske Douglas Laing & Co.

Douglas Laing-destilleriet har eksisteret siden 1948, og blev i sin tid stiftet af Fred Douglas Laing, der ønskede at drage nytte af sin passion og kærlighed til whiskyen.

Den dag i dag ligger ansvaret for destilleriets drift stadig i familiens hænder. Det skyldes, at det er nu er Fred Laing Jr. – søn af stifter F. D. Laing Sr. – og hans datter Cara Laing , der udgør virksomhedens ledelse

Med Provenance whisky får du garanti for enestående smag i hver af de unikke og nøje udvalgte whiskyer. Seriens brede udvalg af aftapninger kommer fra forskellige destillerier i hele Skotland, og byder derfor på nogle meget forskellige smagsoplevelser fordi fremgangsmåden, fadene og traditionerne er meget forskellige fra destilleri til destilleri. Samtlige aftapninger er så ”natural as it gets” som muligt, tappet ved minimum 46% ABV og er hverken kunstigt farvede eller koldfiltrerede.

Whiskyerne i denne serie er et treat til den, der ønsker en dram, der lige så godt kunne være tappet direkte fra fadet.

Destilleriet sætter en ære i, at deres whisky skal smage som hvis man tappede en dram direkte fra fadet – ligegyldigt hvor ekslusiv en flaske man køber. Derfor gælder det for samtlige af destilleriets aftapninger, at der ikke tilsættes eller fjernes noget fra whiskyen; den får lov at beholde sin naturlige farve, og den bliver aldrig koldfiltreret.

På den måde bevarer man de fedtstoffer, olier og enzymer, som fadene afgiver til whiskyen i den tid, hvor den lagrer. Alt dette sker i forsøget på at lade whiskyen udvikle sig unikt, og servere den bedst mulige dram “Just as the distiller intended.”

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co