Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Rumbullion! er en fantastisk rom-serie, som er produceret ud fra traditionelle destilleringsmetoder og ingredienser af højeste kvalitet. Serien inkluderer tre forskellige rom, som hver især byder på en spændende og unik smagsoplevelse.

Hvem er destilleriet bag Rumbullion!?

Det engelske destilleri, Ableforth’s er hjernen bag den fantastiske romserie fra Rumbullion. Destilleriet blev grundlagt i 2011 af tre gode venner, der der ønskede at lave særprægede lækre drinks til sig selv – hvad end det var rom, gin eller andre varianter af spiritus. De tog inspiration fra fortidens drikkevarer, der var kendte for smage, som var rubuste, friske og usædvanlige. Dette mål blev til virkelighed og de har siden hen skabt nogle utroligt velsmagende serier af spiritus inden for både rom og gin.
Ableforth’s er et meget moderne brand med en kompromisløs tilgang til dets produktion af spiritus. Samtlige af Ableforth’s anvender udelukkende de fineste metoder og ingredienser for at sikre, at hver slurk er noget særlig.

Se videoen nedenfor for mere informatino om Ableforth’s. Vi anbefaler at spille videoen på fuld volume, så du virkelig kan sætte pris på den cheesy 80’er musik!

Videopræsentation af Ableforth’s

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde