Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Chairman’s Reserve har udgivet en række fantastiske rom, som har vundet utallige internationale og anerkendte priser verden over. Familien Bernard har igennem flere generationer studeret og eksperimenteret med blending af rom, indtil de perfekte blends endeligt blev udvalgt og tappet på flaske. En blanding af tradition og innovation har gjort Chairman’s Reserve til noget helt specielt, som nydes verden over.

Familien Barnard bosatte sig først i St. Lucia i 1930’erne, hvor de etablerede et destilleri og startede med at producere rom fra melasse, som var udvundet fra øens massive sukkerplantager. På grund af stigende produktion af sukkerroe i Europa, førte dette til negative effekter på øens voksende romhandel. Med få valg tilbage, gik de to sidste destillerier ind i et samarbejde og fusionerede deres virksomheder i den smukke og maleriske Roseau Valley. Det blev til det, vi i dag kender som St. Lucia Distillers. Med denne historie i bagagen, påtog Laurie Bernard sig ansvaret for genoprettelsen af St. Lucias romforsyning. Derfor stiftede han Chairman’s Reserve, som har genskabt prestigen af St. Lucias romkultur.

I dag er St. Lucia Distillers lille, innovativ, og fokuseret på kvalitet. Produktion af premium rom er hovedfokusset i deres virksomhedsfilosofi. Her er deres blandingseksperter ikke bange for at tage chancer hvad angår brug af råvarer, destilleringsprocesser, lagring og blandinger for at producere den bedst mulige rom.

Siden den sidste sukkerplantage i St. Lucia lukkede i 1960’erne, har St. Lucia Distillers hentet deres kostbare melasse fra britiske Guyana. Med lukningen blev den daværende kilde til melasse fjernet.

Destilleriet har sagt, at de udelukkende vil anvende Guyanas melasse kombineret med en begrænset kapacitet på destilleriet. Det gør de for at sikre topkvalitet. Sortimentet viser flasker med et bredt spektrum af henrivende smage. De mange smageskyldes melasse fra flere forskellige gærstammer, og mangfoldigheden af destillater fra to-søjlet still og en række forskellige pot stills. Dette har gjort Chairman´s Reserve til en absolut ”must-have” rom.

test

I jagten på den perfekte rom, har det caribiske destilleri etableret en ny ”afdeling”, som specialiserer sig i Spiced Rum. Chairman’s Reserve argumenterer for, at spiced rum er meget mere end den søde og kunstige væske, som vi mixer med cola i vores unge dage. I Saint Lucia vokser de mest velduftende frugter og krydderier overalt, og her er en kultur omkring spiced rum, som ikke ses mange andre steder. Et enkelt visit til det lokale marked vil afsløre en imponerende samling af frugter og krydderier, som vil betage enhver besøgende. Spiced Rum ligger simpelhen dybt i St. Lucias kultur og tradition, hvilket belyser St. Lucia Distillers’ omfattende fokus på naturligt krydret rom.

På Chairman’s Reserves hjemmeside opfordrer de eksterne bartendere og blenders til at indsende prøver på spiced rom. Rommen skal komme fra andre lokale områder, for at eksperimentere med nye og mere mangfoldige blends. Dette er endnu et eksempel på den gennemgående innovative tilgang, der ses hos det caribiske destilleri.

Denne innovative tankegang samt fokus på kvalitet har resulteret i et hav af awards og priser hen over det sidste årti. Selve destilleriet, St. Lucia Destillers, såvel som deres specifikke romflasker har gentagende gange modtaget guldmedaljer fra bl.a. Tastings.com, Ultimate Spirits Challenge og The Rum and Cachaca Masters. Det beskræfter endnu en gang kvaliteten af metoden, som der anvendes i det caribiske destilleri.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co