Det hele begyndte i den meget varme sommer 1885. På det tidspunkt var Émile Giffard en dispenserende kemiker, der boede i Angers (Val de Loire).
Læs mere om Giffard her
Med sin lange historie, har Giffard udvidet sit produktsortiment betydeligt, og udbyder i dag alt fra sirup til tequila. Men deres viden og udførelse inden for likører og sirupper er stadig deres hovedfokus, og synlige i stort set alle barer verden over.
Se Giffards udvalg af sirup her
Se Giffards udvalg af likør her
Giffard har været likørproducent siden 1885, og deres lange historie samt erfaring inden for branchen har resulteret i en stor produktportefølje af velsmagende kvalitetsprodukter.
Deres grundlæggende ingredienser er frugter og planter, som alle lever op til destilleriets strænge krav til kvalitet. Disse frugter og planter købes primært i deres franske lokalområde, men specifikke ingredienser, som ikke lever optimalt i det lokale område, hentes længere væk afhængigt af de ønskede sorter.
Maserationsprocessen hos Giffard foregår på traditionel vis, hvilket beskytter den autentiske smag af de valgte frugter og planter.
For at udvinde aromaer fra frugterne macererer de i alkohol i 48 timer til 3 måneder afhængigt af den nødvendige tid, som det vil tage at nå en perfekt blanding af frugt og alkohol. Den opnåede infusion er den grundlæggende ingrediens i fremstillingen af likør.
Blanding, filtrering, kontrol… Dét er de krævede trin til kvalitet. Hos Giffard skal hvert parti smages inden aftapning for at sikre, at kvaliteten lever op til franskmændenes høje standarder.
På trods af deres kærlighed for at producere på traditionel vis, har Giffard investeret i et top moderne laboratorium, som har til formål at foregribe, innoverem forbedre, teste og smage på nye idéer, som kan løfte deres produkter til endnu højere højder.
Som de selv sige “Naturlige produkter lever og udvikler sig med tiden; fra naturens dedikationer følger et behov for konstante forbedringer af vores fremstillingsprocesser for likører såvel som sirupper.”