Giffard

Giffard: “Likør og sirup er to essentielle ingredienser, der giver cocktails sin aromatiske note, og dermed giver din cocktail lov til at opfylde sit løfte.” 

Giffards sortiment har efterhånden været fast inventar på barer verden over, og det er der en god grund til – de er utroligt dygtige i deres fag.

Hvilken historie har Giffard?

Det hele begyndte i den meget varme sommer 1885. På det tidspunkt var Émile Giffard en dispenserende kemiker, der boede i Angers (Val de Loire).

Han havde et opfindsomt og efterforskende sind ud over også at være gourmet. Han interesserede sig meget for myntens fordøjelses- og forfriskende egenskaber og endte med at sammensætte en ren, klar og raffineret hvid myntelikør, som han straks satte på prøve ved at tilbyde gæsterne på Grand Hotel en slurk af hans drik som en lettelse mod hedebølgen.

Efter at have fundet øjeblikkelig succes omdannede Émile sit apotek til et destilleri og navngav sin likør Menthe-Pastille med henvisning til de små mynte slik, der var meget populære i disse dage.

Fem generationer senere bærer familievirksomheden stadig GIFFARD-navnet og er stolt over at opretholde de høje kvalitetsstandarder, som den oprindelige skaber har indført.

 

Læs mere om Giffard her

Hvilke produkter tilbyder Giffard?

Med sin lange historie, har Giffard udvidet sit produktsortiment betydeligt, og udbyder i dag alt fra sirup til tequila. Men deres viden og udførelse inden for likører og sirupper er stadig deres hovedfokus, og synlige i stort set alle barer verden over.

 

Se Giffards udvalg af sirup her

 

Se Giffards udvalg af likør her
Giffard

Hvordan foregår produktionen hos Giffard?

Giffard har været likørproducent siden 1885, og deres lange historie samt erfaring inden for branchen har resulteret i en stor produktportefølje af velsmagende kvalitetsprodukter.

Ingredienser

 

Deres grundlæggende ingredienser er frugter og planter, som alle lever op til destilleriets strænge krav til kvalitet.

Disse frugter og planter købes primært i deres franske lokalområde, men specifikke ingredienser, som ikke lever optimalt i det lokale område, hentes længere væk afhængigt af de ønskede sorter.

 

Derfor er du altid sikker på, at der er brugt de allerbedste råvarer til Giffards produkter, da virksomheden virkelig går op i kvalitet!

 

Maseration

Maserationsprocessen hos Giffard foregår på traditionel vis, hvilket beskytter den autentiske smag af de valgte frugter og planter.

For at udvinde aromaer fra frugterne macererer de i alkohol i 48 timer til 3 måneder afhængigt af den nødvendige tid, som det vil tage at nå en perfekt blanding af frugt og alkohol. Den opnåede infusion er den grundlæggende ingrediens i fremstillingen af ​​likør.

Giffard

Fremstillingshemmeligheder: opskrifter og know-how

Blanding, filtrering, kontrol… Dét er de krævede trin til kvalitet. Hos Giffard skal hvert parti smages inden aftapning for at sikre, at kvaliteten lever op til franskmændenes høje standarder.

Forskning og udvikling året rundt

På trods af deres kærlighed for at producere på traditionel vis, har Giffard investeret i et top moderne laboratorium, som har til formål at foregribe, innoverem forbedre, teste og smage på nye idéer, som kan løfte deres produkter til endnu højere højder.

Som de selv sige “Naturlige produkter lever og udvikler sig med tiden; fra naturens dedikationer følger et behov for konstante forbedringer af vores fremstillingsprocesser for likører såvel som sirupper.”

Giffard