That Boutique-y Gin Company

That Boutique-Y Gin Company laver frugtige og innovative gin, som er basseret på “rå-gin” fra nogle af verdens bedste destillerier. Hver gin indeholder en unik historie, og alle deres gin adskiller sig markant fra andre gin i stilen, hvilket også er synligt i deres smukke, farverige og originale etiketter, som fanger øjet. Denne serie af gin vil uden tvivl tilføje dit sortiment noget helt unikt.

Historien bag That Boutique-y Gin Company

Det hele startede tilbage i 2011, da en gruppe venner med stor interesse for spiritus mødtes i et skur i England. Her startede de virksomheden “Atom Brands”, som hurtigt voksede fra udelukkende at være en online drinks retailer til nu at producere whisky, rom og gin. I 2017 blev That Boutique-y Gin Company lanceret med målet om at udforske enhver form for smag i gin ved at udvide forbrugernes opfattelse af, hvad gin kan og bør smage af.

 

Læs mere om Atom Brands her
That Boutique-y Gin Spit-Roasted Pineapple

Hvad er specielt ved brandet?

That Boutique-y Gin Company er verdens første uafhængige “gin bottler”, der giver liv til lækre og spændende gin fra verdens bedste destillerier, brands og sind.

De samarbejder med nogle af verdens mest spændende destillerier, som inkluderer både berømte og veletablerede destillerier samt nye og talentfulde up-and-comers. Disse samarbejder resulterer i forskellige limited-edition-gin samt individuelt nummererede batches af gin, med særdeles unikke historier og smage.

Disse gin kan være fascinerende tweaks og ændringer til destilleriernes regelmæssige opskrifter, det kan være hemmelige projekter, som destillerierne ikke har offentliggjort endnu, eller det kan være helt nye koncepter, som er udviklet fra bunden i samarbejde med de britiske spiritus-genier.

Af den årsag er dette britiske brand et sandt slaraffenland for gin-fans som sætte pris på at udvide sin gin-horisont og smage på varianter af gin, som ellers aldrig ville have set dagens lys.

Derudover har de en filosofi som bygger på, at hver enkelt flaske spiritus, som de producerer skal kunne stå på to søjler; unik præsentation og flydende kvalitet – begge altid i verdensklasse. En flaske forlader ikke distelleriet, medmindre det får kunderne til at stoppe op og tage et ekstra kig på hylden, hvor flasken står. Samtidigt vil kunderne ikke købe flasken igen, medmindre væsken er flere længder foran noget andet, de har smagt i lignende kategori.

That Boutique-y Gin Rhubarb

That Boutique-y Gin Company - Et prisbelønnet brand

Deres modige tilgang til udvikling af gin har resulteret et et hav af priser til store internationale konkurrencer. Listen er simpelthen for lang til at nævne samtlige priser, så her er nogle af de mest imponerende.

Priserne tæller bl.a. guld ved International Wine & Spirit Competition, guld ved The Spirits Business Master, double guld ved San Francisco World Spirits Competition.

 

Double Gold Award Winning Moonshot Gin kan findes her
That Boutique-y Gin Moonshot

That Boutique-y Gin Company julekalender

That Boutique-Y Julekalender indeholder 24 forskellige flasker gin med 3 cl i hver flaske. Så er der lige nok til at slutte dagen af med en skøn gin cocktail. Alle flaskerne er unikke, og på den måde får du en gennemgang af, hvad de har at byde på.

 

Inspiration til hvordan du kan mixe din gin-julekalender
That Boutique-y Gin – Julekalender