Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Canaïma Gin har en spændende fortælling som omfatter Venezuela, et af de mest kendte romdestillerier i verden, Diplomático og 19 forskellige spændende botanicals, som tilsammen skaber denne fantastiske gin.

Der bruges i alt 19 botanicals i denne gin. 10 fra Amazonia, 1 fra Lararegionen hvor destilleriet ligger og 8 traditionelle gin botanicals. Dette resulterer i et blend med 65% af amazonisk oprindelse. De 19 varianter af aromaer får en særlig behandling for at forbedre ekstraktionen. Før destillationen behandles den samlede væske separat i ekstra neutral korn-alkohol i mellem to og syv dage. Destillering sker i små portioner af 500 liter, hvilket giver deres team større kontrol og præcision i alt, hvad der er involveret i denne proces.

Amazonia: Seje, copoazú, acai, merey, túpiro, uva de palma, ponsigué, semeruco og enebær, grapefrugt, orange, passionsfrugt.

Når du smager Canaïma Gin, mødes du først af frisk citrus, som kommer fra appelsin- og grapefrugtskal samt urtenoter, som dukker op. Frugtagtige og bitre noter kommer fra merey, som suppleres af aromatisk og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, túpiro og acai.

test

Canaïma Gin bliver produceret hos DUSAs destilleri ved foden af ​​Andesbjergene. Stedet bliver kaldt La Miel i delstaten Lara, Venezuela. En bred vifte af spiritus bliver produceret her – inklusiv det internationalt anerkendte brand Diplomático. Ved fremstilling af Canaïma bruges 19 forskellige planter og frugter, der separat er distelleret i kobberkedel. De kun 500 liter i hver batch er for at sikre, at mængderne og håndteringen af ​​ingredienserne i fremstillingsprocessen er helt nøjagtige.

Alkoholstyrken er 47%. Det giver en perfekt balance og fremhæver den unikke smag på bedste vis. Så mange som 10 af de 19 planter, der blev brugt til at fremstille Canaïma, stammer fra Amazonas.

 

Andre planter er dem, der traditionelt bruges i ginproduktion, herunder enebær, koriander og appelsinskal. Fordi de vil undgå at påvirke den naturlige flora og den naturlige plantecyklus i Amazonas, har de stor respekt for, hvornår høsten skal finde sted. Mange af de anvendte planter er håndplukket af lokale, der i generationer har fået unik viden om, hvornår og hvordan hver plante eller frugt er bedst at høste.

DUSA har et tæt samarbejde med Tierra Viva. Det er en venezuelansk organisation, der stræber efter bæredygtig udvikling, mens de prøver at hjælpe lokalbefolkningen til et godt liv. Et liv der involverer job og iværksætteri. 10 procent af Canaïmas indtægter går tilbage til organisationen og hjælper med at beskytte den dybt forankrede kulturarv, der stadig findes i denne del af verden.

test

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde

Kære kunder

Vi holder lukket 2. pinsedag, den 20. maj for både afhentning og levering.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket Kristi Himmelfart, torsdag den 9. maj for både afhentning og levering.

Fredag den 10. maj holder vi åbent som vi plejer

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Vi holder lukket på alle helligdage (28/3, 29/3 og 1/4)

Derudover holder vi åbent, som vi pleje – også lørdag den 30/3 for afhentning.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 25/3, 26/3 og 27/3.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære kunder

Mellem jul og nytår holder vi lukket på alle helligdage og den 23/12, 30/12 og 2/1 (pga. statusoptælling).

Derudover holder vi åbent, som vi plejer.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk.

Vi leverer og holder åbent den 27/12, 28/12 og 29/12.

Hilsen

Sprit & Co

  

Kære Kunder

På onsdag den 25. oktober 2023 er vores webshop lukket.

Du kan stadig bestille varer på salg@sprit-co.dk eller på tlf. 32 11 46 38.

Vi leverer som altid.

Hilsen

Sprit & Co