Yannick Cadiou

Yannick Cadiou begyndte at tappe sin egen vin i 2018, men han har arbejdet med vin siden 1984. Yannick valgte fra begyndelsen at dyrke sine druer økologisk. Det er ikke noget han taler højt om for, som han siger: “Det behøver vi ikke gå i detaljer med, da det er fastslået, at vi bliver nødt til at have et rent og grønt landbrug for at passe på miljøet.”

 

Med en lille vingård er det muligt for Yannick selv at tage vare på sine druer. Det giver ham mulighed for at holde nøje øje med druerne, og først høste dem, når de har opnået en helt optimal modenhed. Den modenhed finder Yannick frem til ved at smage på druerne. Når de så er klar, bliver de høstet ved håndkraft. Under vinificeringen går Yannick meget op i at blande sig så lidt som muligt, og give vinen tid til at udvikle sig og bevare den finesse, der er i Chardonnay druer. Med tid og respekt afslører vinen sin kompelksitet.

 

Her finder du hele vores udvalg af franske vinhuse

Yannick Cadiou